SARAH JESSICA PARKER

H Sarah Jessica Parker επέστρεψε ως Carrie Bradshaw για χάρη του οίκου Fendi

Λίγες μέρες πριν είδαμε την Sarah Jessica Parker να αναβιώνει την περσόνα της Carrie Bradshaw από το θρυλικό "Sex & the City" και μάλιστα για καλό σκοπό. Δεν είναι όμως η τελευταία φορά που θα θυμηθούμε το στιλ της Carrie, αφού η Sarah Jessica Parker είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο video του ιταλικού οίκου Fendi για την αναβίωση της iconic Baguette bag.

Η Baguette bag εμφανίστηκε ξανά στο catwalk του Fendi για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019 και το video δείχνει απλά τη διαχρονικότητα μιας τέτοιας τσάντας καθώς και του στιλ της Carrie, το οποίο ακόμα και σήμερα έχει πολλά στοιχεία να κοπιάρεις, ιδέες να κλέψεις και φυσικά μία προσωπικότητα έντονη στιλιστικά για να εμπνευστείς.

Τέσσερις φίλες λοιπόν (τις οποίες υποδύονται οι influencers Caro Daur και Natasha Lau και τα μοντέλα Ebonee Davis και Melissa Martinez) ψάχνουν απεγνωσμένα μία μοβ sequin Baguette bag, την οποία δεν μπορούν να βρουν πουθενά και φυσικά ανακαλύπτουν ότι την κρατά η Sarah Jessica Parker. Η μία φωνάζει ότι  χρειάζεται αυτή την τσάντα και απόλυτα φυσικά η Sarah Jessica Parker της απαντά ότι «δεν πρόκειται για μία τσάντα αλλά για την Baguette».

Εκτός του ότι το video θα σε μεταφέρει αρκετά πίσω, στα χρόνια του “Sex & the City” και στο απαράμιλλο στιλ της Carrie Bradshaw που κάθε χρόνο μοιάζει επίκαιρο με τον τρόπο του, ίσως σου θυμίσει και μία ακόμα αναβίωση μιας iconic τσάντας και μάλιστα από τον οίκο Dior. Η Saddle bag είναι ακόμα ένα τέτοιο παράδειγμα που έχει ήδη κατακτήσει τις fashionistas κι έχει γεμίσει το Insta-feed των fashionistas.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και με την Baguette bag του Fendi και μάλιστα με την υπογραφή της Sarah Jessica Parker.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/fendi