SARAH JESSICA PARKER

Η Sarah Jessica Parker έκανε εγκαίνια. Μπες στα παπούτσια της

Η Sarah Jessica Parker αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία στιλιστικά πρότυπά. Ο ρόλος της ως Carrie Bradshaw στο Sex and the City τη στιγμάτισε και την καθιέρωσε στο χώρο της μόδας, ανοίγοντάς της διάπλατα τις πόρτες μίας βιομηχανίας με τεράστια επιρροή.

“Μπορεί να μην ξέρω τους άνδρες, αλλά στο θέμα των παπουτσιών”. Δε σηκώνει κουβέντα για τα παπούτσια η ηθοποιός. Το όνομά της έχει ταυτιστεί με τις ψηλοτάκουνες γόβες, έγινε συνώνυμο της κομψότητας και λατρεύτηκε όσο καμία άλλη από τους Manolo Blahnik και Christian Louboutin.

Έχετε ακούσει για το κατοχικό σύνδρομο; Σαν τις γιαγιάδες και τους παππούδες και η Sarah Jessica Parker. “Όταν ήμουν μικρή πηγαίναμε στο μαγαζί με τα παπούτσια δύο φορές το χρόνο. Δοκίμαζα κάθε ζευγάρι. Το μύρισα, το επεξεργαζόμουν και περπατούσα σε όλο το μαγαζί” θα πει στο The Daily Beast.

Από τότε της έμεινε καημός και τα παπούτσια έγιναν η αγαπημένη της ασχολία. Τα ερωτευτήκε και οι σχεδιαστές δεν τσιγκουνεύτηκαν τα δώρα. Άλλωστε κάθε ζευγάρι στα πόδια της διάσημης sex editor γινόταν ανάρπαστο.

Φυσικό και επόμενο ήταν να δούμε και τη δική της συλλογή. Τόσες και τόσες έχουν ασχοληθεί με το χώρο. Η ειδήμων Sarah Jessica Parker δε θα έφτιαχνε τα δικά της ζευγάρια; Σαφείς οι επιρροές από τον Manolo Blahnik.

Επίσημη πρώτη και για το δικό της κατάστημα στη Νέα Υόρκη. H ισχυρή γυναίκα της μόδας τώρα και επιχειρηματίας με τεράστιες προοπτικές ανέλιξης. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Memories

Οι εμφανίσεις της Carrie Bradshaw