ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

Η νέα συλλογή Nidodileda θα κάνει το καλοκαίρι σου να μοιάζει με παραμύθι

Όλες οι δημιουργίες Nidodileda έχουν κάτι μοναδικό, μία παραμυθένια εσάνς τυλιγμένη σε ένα μυστήριο που σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις δημιουργίες της καλοκαιρινής συλλογής του brand, Anaces, που αντιπροσωπεύει τα χαρακτηριστικά των Διόσκουρων. Ο συμβολισμός του αστερισμού έχει την ονομασία ''Nidodileda'', επομένως είναι ξεκάθαρο ότι η σχεδιάστρια Τόνια Μητρούδη, εμπνεύστηκε από την πεμπτουσία του ίδιου του brand.

Η σύγχρονη γυναίκα μεταφέρεται σε μία άλλη εποχή, ντύνεται με μεταξωτά υφάσματα και φέρει πάνω της μία αριστοκρατική νότα που της χαρίζει την υπεροχή μίας βασίλισσας. Τρυφερές διαφάνειες, ρομαντικές δαντέλες, πολύτιμο σατέν, ανάλαφρο λινό και φυσικά embroidered οργάντζα συνθέτουν την παλέτα των υφασμάτων των δημιουργιών Nidodileda.

 

Τα εντυπωσιακά κρόσσια και φυσικά οι statement παγιέτες του brand δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη συλλογή, ενώ το καστόρι μαζί με τα μέταλλα αποδίδουν μια ισορροπημένη αντίθεση που αποθεώνει κάθε δημιουργία.

Elegant δημιουργίες που αγκαλιάζουν το σώμα, ακολουθώντας τη γραμμή του.

Υφάσματα που αποπνέουν έναν αέρα δροσιάς και ελευθερίας είναι χαρακτηριστικά της συλλογής Anaces.

Εντυπωσιακά φορέματα που αποδίδουν ιδανικά την έννοια της κομψότητας, χωρίς να στερούνται δημιουργικότητας.

Credits:

Cappadocia campaign shoot

Photographer: Mara Desipris

Model: Anastasia Peraki

Mua: Renos Politis

California shoot

Photographer: Champagne Victoria

Model: Hanna Montazami