ΜΟΔΑ

H Μύκονος φιλοξενεί την καλοκαιρινή καμπάνια της Dolce & Gabbana και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Οι τελευταίες καμπάνιες του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana τραβούν την προσοχή σου, αφού φτιάχνουν τις πιο όμορφες εικόνες. Από τα όμορφα ιταλικά χωριουδάκια και την μεσογειακή θάλασσα της γειτονικής χώρας όμως, το σχεδιαστικό δίδυμο, αυτή τη φορά επιλέγει την Ελλάδα για τη φωτογράφιση της καλοκαιρινής καμπάνιας και μάλιστα ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα και διάσημα νησιά παγκοσμίως.

Η Μύκονος λοιπόν, γέμισε από όμορφα μοντέλα και το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού μαζί με το κυκλαδίτικο λευκό αποτέλεσαν το πιο όμορφο φόντο για τις καλοκαιρινές δημιουργίες Dolce & Gabanna. Το #DGKLovesMykonos δημιουργήθηκε από τους Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οι οποίοι λατρεύουν τη χώρα μας τώρα την προωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

 

Υπεύθυνος για το οπτικό υλικό που θα χαζέψεις στο Instagram αλλά και στα πιο διάσημα περιοδικά είναι το δίδυμο των Luca και Alessandro Morelli, οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μοναδικές εικόνες με τα μοντέλα να ποζάρουν στα σοκάκιια του νησιού, στο λιμάνι και στις όμορφες γωνιές του και μάλιστα με τους κατοίκους να αποτελούν μέρος των εικόνων, κάνοντας πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

Τα shell prints, τα λουλούδια και τα έντονα χρώματα της καλοκαιρινής συλλογής, αναδεικνύονται υπέροχα με τέτοια φόντα.

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on