ΜΟΔΑ

Η Κristen Stewart είναι η νέα Coco Chanel

Ο Karl Lagerfeld αποφάσισε να σκηνοθετήσει μια 11λεπτη ταινία με τίτλο "Once and Forever", η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Métiers d’Art show της Chanel τον Δεκέμβρη.

 

Στην ταινία αυτή, η Kristen Stewart έχει τον ρόλο της Coco Chanel και θα τη δούμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Θα παίζει μια φλογερή κι ευέξαπτη νεαρή ηθοποιό που τσακώνεται με τους πάντες στην ομάδα της. Ίσως τραγουδήσει κιόλας , αφού ένα κομμάτι της ταινίας θα είναι αφιερωμένο στις μέρες που η Chanel ήταν performer σε cabaret.

O Lagerfeld δήλωσε στο WWD “H Kristen είναι πολύ καλή. Πιστεύω πως είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της. Σου δίνει αμέσως το σωστό συναίσθημα και την απαραίτητη ένταση, οπότε είναι πολύ εύκολο να δουλέψεις μαζί της”.

Το “Once and forever” γυρίστηκε στο studio Luc Besson στο Παρίσι σε 2 μέρες και είναι η 20η ταινία μικρού μήκους που κάνει ο Lagerfeld για τον γαλλικό οίκο μόδας. “Όλες οι ταινίες που έχω κάνει για την Chanel είναι καλύτερες από τις βιογραφικές ταινίες. Είναι όλες απαίσιες”, δήλωσε ο Karl.