KIM KARDASHIAN

Η Kim Kardashian σε avant-garde φωτογράφιση για τη Vogue δε μας γεμίζει καθόλου το μάτι

Οι Αμερικάνοι λένε: "You can take the boy out of Studio 54 but you can't take Studio 54 out of the boy", αναφερόμενοι στο θρυλικό αμερικάνικο κλαμπ που σημαίνει ότι άπαξ και έχεις περάσει από το Studio 54, για όλη σου τη ζωή θα κρατάς ένα κομμάτι του μέσα σου, θα είσαι για πάντα αθεράπευτος "clubber". Αυτό ισχύει για την Kim Kardashian. Αν πάρουμε τη φράση αυτή με την ευρύτερη έννοιά της, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να πούμε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Για εμάς, λοιπόν, η Kim Kardashian θα είναι πάντα αυτό το όμορφο κορίτσι από την Καλιφόρνια, γόνος πλούσιας οικογενείας που ήταν το κορίτσι που πάρταρε μέχρι το πρωί στο πλάι της Paris Hilton. Τα mix & match σύνολά της, τα υπερβολικά μεγάλα γυαλιά ηλίου σε συνδυασμό με τα εφαρμοστά, μίνι φορέματα που φορούσε, όσα χρόνια κι αν περάσουν θα τα θυμόμαστε πάντα.

Διάβασε ακόμη: Η Kim Kardashian μόλις υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα του 2019

Όσο, λοιπόν κι αν ασπάστηκε τον μινιμαλισμό στο στιλ της (σε αυτό τη βοήθησε φυσικά και ο άνδρας της Kanye West), βρήκε τους σωστούς στιλίστες και εισήλθε στα χωράφια της high-end μόδας, το κορίτσι αυτό θα δείχνει πάντα λίγο «ξένο» μέσα στον κόσμο αυτό. Ακόμα κι αν έχει τη σωστή ομάδα γύρω της και τα σωστά ρούχα που είναι αρκετά για να δημιουργήσουν «τάση», υπάρχει πάντα κάτι που ίσως να μην εκφράζει απόλυτα αυτό που είναι. Φυσικά, δε μειώνουμε το φαινόμενο Kim, ούτε πιστεύουμε ότι δεν έχει στιλ. Απλά ίσως κάποιες φορές τα looks της να είναι μια υπερβολικά δοσμένη εικόνα του εαυτού της.

Φυσικά, πολλοί διαφωνούν με αυτή την άποψη, η οποία και είναι σεβαστή.

Από τη στιγμή που μέχρι και ο αείμνηστος Karl Lagerfeld την είχε φωτογραφίσει και γενικά, υπό μια έννοια, τη θαύμαζε, ποιες είμαστε εμείς για να πούμε ότι το «Kim Kardashian φαινόμενο» δεν έχει δύναμη; Όπως είπαμε, κάποιες φορές, αρκεί να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε γιατί όπως και με αυτή τη φωτογράφιση που πολλοί έχουν εκθειάσει, εμείς έχουμε μία διαφορετική άποψη ως προς το αποτέλεσμα. Η σταρ, λοιπόν, φωτογραφήθηκε για τη γιαπωνέζικη Vogue σε τρία διαφορετικά εξώφυλλα.

Δες ακόμη: H Kim Kardashian φοράει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν αλλά έχουμε τις αμφιβολίες μας

Εξώφυλλο #1

 

Εξώφυλλο #2

 

Εξώφυλλο #3

 

Φορώντας υψηλής ραπτικής δημιουργίες οίκων όπως Viktor & Rolf, Valentino, μάσκες αλλά και headpieces όπως του Chalayan, η Kim δείχνει έξω από τα νερά της στις εικόνες αυτές.

 

Όσο κι αν το styling της Anna Dello Russo είναι όπως πάντα φανταστικό και οι φωτογραφίες των Luigi & Iango σαγηνευτικές, παρ’ όλα αυτά είναι το ίδιο το μοντέλο το οποίο πιστεύουμε ότι είναι «απούσα».

 

Ναι, η Kim Kardashian είναι, χωρίς αμφιβολία, πανέμορφη στις φωτογραφίες, αλλά δε μας προκαλεί όλα όσα θα έπρεπε να μας προκαλεί μια φωτογράφιση σαν αυτή για ένα περιοδικό σαν αυτό: θαυμασμό και έμπνευση.

 

Υπάρχει αυτή η έλλειψη ενθουσιασμού, ακόμη και στο βλέμμα της και εκεί είναι που διαφωνούμε περισσότερο απ’ όλα. Έχουμε απολαύσει πολύ περισσότερο, σε άλλες περιπτώσεις, φωτογραφίσεις της για περιοδικά που ακόμη κι αν είναι πιο σέξι εκφράζουν καλύτερα τον χαρακτήρα αλλά και το προσωπικό της στιλ.

Ένα περιοδικό σαν τη Vogue Japan που μας έχει παρουσιάσει από τις πιο όμορφες φωτογραφίσεις και εξώφυλλα που πάντα ξεχωρίζουν, οι εικόνες αυτές δείχνουν στημένες και η Kim χωρίς αρκετό «τσαγανό» ώστε να μπορέσει να υποστηρίξει το ύφος των εντυπωσιακών αυτών ρούχων.

Η Kim είναι φανταστική στο να ποζάρει στο Instagram, γυμνή ή σε σέξι ύφους φωτογραφίες ίσως όμως να μην είναι για εκείνη μια φωτογράφιση αυτού του ενδυματολογικού βεληνεκούς.

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/chrisappleton1/