FASHION CAMPAIGN

H Kendall Jenner ποζάρει γυμνή σε άλογο για καμπάνια της Stella McCartney. Συγκλονιστική

Getty Images for The Met Museum/Vogue/Ideal Images

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, η Kendall Jenner λατρεύει τα άλογα. Ίππευε από μικρή ηλικία, έχοντας μάλιστα δηλώσει στο παρελθόν, ότι σκεφτόταν να γίνει επαγγελματίας ιππέας. «Ίππευα άλογα για 10 χρόνια, γι’ αυτό και νόμιζα ότι θα γινόμουν επαγγελματίας ιππέας και μετά κτηνίατρος», είχε πει το 2016, στο Harper’s Bazaar. Ως κόρη της Kris Jenner όμως, η Kendall, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει το μόντελινγκ, μια πολύ πιο κατάλληλη για τη φήμη της οικογένειάς της επαγγελματική κατεύθυνση. Η ίδια είναι πλέον, από τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως.

Και ενώ την έχουμε δει να περπατάει σε αμέτρητες πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας και σε άλλες τόσες καμπάνιες μόδας, δεν την είχαμε δει ως τώρα, να συνδυάζει την αγάπη που τρέφει για τα άλογα με το βασικό της επάγγελμα. Η σχεδιάστρια Stella McCartney όμως, κατάφερε να τη φέρει πιο κοντά με τα πανέμορφα αυτά ζώα, στη νέα της καμπάνια, και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε: Editorial φωτογραφίες μόδας της Kendall Jenner για την καμπάνια της Stella McCartney που δεν είναι απλά όμορφες, αλλά συγκλονιστικές.

Η Kendall Jenner, στη νέα καμπάνια Stella McCartney, συνδυάζει το μόντελιγνκ με την αγάπη της για τα άλογα

Η Kendall Jenner, λοιπόν, ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Stella McCartney. Για τη συλλογή Fall/Winter 2023, ο οίκος συνεργάζεται με το γνωστό μοντέλο, για ένα project που ταιριάζει αρκετά και στους δυο. Από τη μια, έχουμε τη Jenner η οποία αξιοποιεί τη σχέση της με τα άλογα για τη δημιουργία εκπληκτικών φωτογραφιών μόδας και από την άλλη, η σχεδιάστρια αναδεικνύει τη δυναμική των ευαίσθητων αυτών ζώων, και όσα προσφέρει η επαφή τους με τον άνθρωπο.

«Η θεραπευτική ιδιότητα των αλόγων χρησιμοποιείται σαν ψυχοθεραπεία, η οποία στηρίζει ενήλικες και παιδιά που πασχίζουν με την ψυχική τους υγεία. Αυτού του είδους η θεραπεία, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την αυτοπεποίθηση, προσφέρει ηρεμία, επικοινωνία, σθένος και θετικότητα σε 70% από τα παιδιά που την λαμβάνουν», αναφέρει ο οίκος σε post του στο Instagram.

«Αυτός είναι ένας εορτασμός της διαχρονικής θεραπευτικής σχέσης ανάμεσα στους ανθρώπους και τα άλογα. Αυτή είναι μια συλλογή που η Stella λατρεύει και το 92% των ρούχων έχει φτιαχτεί από ηθικά παραγόμενα υλικά», αναφέρει το brand. Από το concept μέχρι και τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει η Harley Weir, η καμπάνια της Stella McCartney, κόβει την ανάσα.

Η συγκλονιστική καμπάνια

Γυρισμένη στις αλυκές του Camargue στη Γαλλία, το απόκοσμο σκηνικό συνάδει άψογα με το θεραπευτικό concept της καμπάνιας. Σε αυτό βοηθάνε και οι εκπληκτικές πόζες της Kendall Jenner η οποία αποδεικνύει ότι θριαμβεύει πραγματικά όταν εμπλέκεται σε project στα οποία πιστεύει. Οι φωτογραφίες, το επιβεβαιώνουν: ο τρόπος που λυγίζει το κορμί της φορώντας ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα, ενώ βρίσκεται αντικριστά με ένα πανέμορφο λευκό άλογο.

Η ευκολία με την οποία το σώμα της ακολουθεί τις καμπύλες του ζώου όταν ξαπλώνει γυμνή φορώντας μόνο ένα ζευγάρι animal print μπότες και μια matching τσάντα. Η αυταρχικότητα και ο έλεγχος που αποπνέει, ενώ καβαλάει το άλογο που στέκεται στα δυο του πόδια.

Όλες αυτές οι φωτογραφίες εκφράζουν την ανιδιοτελή σχέση ανθρώπου και αλόγων, προσφέροντας εικόνες που συγκλονίζουν. Είχαμε καιρό, να απολαύσουμε μια τόσο ουσιαστική φωτογράφιση μόδας που έχει νόημα και που τα πρόσωπα και τα ρούχα συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους.

Αυτά είναι projects που θέλουμε να βλέπουμε από τους δημιουργούς μόδας. Αυτά είναι projects στα οποία η Kendall Jenner δείχνει το πραγματικό ταλέντο της.