BLAKE LIVELY

Η Blake, η Kim, η Lupita και το Pre-Fall show του Versace στη Νέα Υόρκη

Βρισκόμαστε στην περίοδο «μετανάστευσης» των διάσημων οίκων μόδας, προκειμένου να παρουσιάσουν τις pre-fall συλλογές τους. Δεν είναι η πρώτη χρονιά που συμβαίνει, μάλλον πρόκειται να καθιερωθεί και στο εξής θα βλέπουμε fashion shows διάσημων οίκων εκτός βάσης, όπως εν προκειμένω αυτό του Versace στη Νέα Υόρκη.

Ο διάσημος ιταλικός μόδας παρουσίασε για πρώτη φορά ένα fashion show στη Νέα Υόρκη για την pre-fall 2019 συλλογή του και εκτός από τα διάσημα ονόματα που περπάτησαν στο catwalk, πολλοί ήταν και οι celebrities που τίμησαν τον iconic οίκο μόδας.

Πρόκειται για μία ελαφρώς διαφορετική συλλογή του Versace με σαφέστατες αναφορές σε στοιχεία του ίδιου του οίκου αλλά και με ένα twist που κάνει πάντα τη διαφορά. Μαύρα, μονόχρωμα outfits διακοσμημένα με μεγάλες παραμάνες που έχουμε ξαναδεί σε συλλογές του Versace, heart prints, vinyl και πολύχρωμα patterns ήταν τα βασικά συστατικά του show.

Όγκος στα μαλλιά, statement κοσμήματα και φυσικά έντονη παρουσία του χρυσού ήταν τα σημεία που ολοκλήρωναν την εικόνα της pre-fall collection του Versace.

Πρόκειται για την επαναφορά του iconic φορέματος “Medusa safety pin” που έχει μείνει στην ιστορία από την ταινία «Τέσσερις Γάμοι και μία Κηδεία», όπου το φορούσε η Liz Hurley.

Lupita Nyong’o

Η Lupita Nyong’o με ένα εξαιρετικό printed outfit που θυμίζει τις παλιές, καλές εποχές του οίκου.

Blake Lively

Η Blake Lively δεν είχε την καλύτερη στιγμή της με την εμφάνισή της σε αυτό το show, ίσως όμως θέλησε να τιμήσει τα ένδοξα ’80s και να σου θυμίσει τις ντισκοτέκ.

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian πιστή στις επιλογές της στιλιστικά, δεν τόλμησε τα prints, παρά αρκέστηκε σε ένα silver, super mini φόρεμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/donatella_versace & instagram.com/versace