ΓΑΜΟΣ

Γίνε η πιο stylish summer bride!

Το Yes-I-Do.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike.gr, σου δίνει ιδέες για το πώς θα γίνεις η τέλεια νύφη στην παραλία.

Στην Ελλάδα, έχουμε αυτό το μοναδικό πλεονέκτημα, να έχουμε απίστευτα πολλές και πανέμορφες παραλίες. Γιατί λοιπόν να μην τις εκμεταλλευτείτε; Μπορείς κι εσύ να κάνεις τον γάμο σου στην παραλία όπως σου είπαμε σε προηγούμενο άρθρο! Τώρα θα επικεντρωθούμε, στο πώς θα είσαι πανέμορφη και στυλάτη πάνω στην άμμο. Because the Summer Bride is soooo Yes I do Approved!

Must Have: Lariat Sandals

Είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού, είναι κάτι μεταξύ σανδαλιού και κοσμήματος για το πόδι, και είναι ειδικά αφιερωμένο στις νύφες μιας και στολίζουν τέλεια το πόδι της, αλλά αφήνοντας την ταυτόχρονα ξυπόλητη να σουλατσάρει στην άμμο με την άνεσή της! Μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά τέτοια «σανδάλια» αναζητώντας τα στο etsy.com

The Dress: Οκ, θα έπρεπε μάλλον να γράψω ένα ξεχωριστό άρθρο για αυτό το μέγιστο θέμα, το οποίο ίσως και να κάνω, μόνο και μόνο για την οπτική ικανοποίηση που θα πάρετε, αλλά To The Point, το νυφικό που θέλετε να φορέσετε και στην παραλία, θα είναι boho, δεν θα έχει φρουφρού, θα είναι μίνιμαλ, θα είναι αέρινο και νεραιδένο, μπορεί να εκθέτει το δέρμα σας αρκετά, και σίγουρα, αποφύγετε την ουρά, θα σας παιδέψει, κι απλά δεν ενδείκνυται. Ερωτευτείται τα νυφικά που βρήκαμε:

The Hairstyle: Θαλασσινό αεράκι κι αλμύρα, όπερ σημαίνει, φριζάρισμα και ξεμάλλιασμα. Συνεπώς, αποφεύγουμε το ίσιωμα, γιατί δεν θα κρατήσει. Επίσης το μαλλάκι κάτω, δεν βοηθάει κα-θό-λου. Μπλέκεται με τον αέρα και δεν στέκεται με τίποτα. Δεν θές να μοιάζεις ξεμαλλιασμένη έτσι; Οπότε, επέλεξε καλύτερα έναν χαλαρό κότσο, με πλεξούδες και κατά προτίμηση σε μπούκλα (στυλιζαρισμένη, πάντα). Είναι η μόνη σίγουρη λύση, πως ότι κι αν συμβεί θα φαίνεσαι και πάλι όμορφη και λαμπερή.

Little extra Tip:

Ως προς το μακιγιάζ, δείτε το post μας για το ιδανικό μακιγιάζ και επιλέξτε τις συμβουλές μας για Nude και Girly make up, πάνω στην άμμο, οτιδήποτε αστραφτερό, είναι προς αποφυγήν.

Διαβάστε ακόμα στο yes-i-do.gr

Grecian Summer

8 παράξενα έθιμα γάμου ανά τον κόσμο