ΓΑΜΟΣ

Γάμος στις 50 αποχρώσεις του γκρι

Το Yes I Do.gr ετοιμάζει γάμο με έμπνευση από τις 50 αποχρώσεις του γκρι.

Αν το γκρι χρώμα έχει 50 αποχρώσεις αυτό δεν μπορούμε να σας το επιβεβαιώσουμε. Πάντως στην ταινία, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου από την UIP, οι 50 αποχρώσεις του γκρι ή αλλιώς του mr. Christian Grey απευθύνονται καθαρά στην διάθεσή του (και στις αποχρώσεις της φυσικά).

Πώς θα ήταν όμως ένα γάμος εμπνευσμένος όχι ακριβώς από την ταινία (γιατί τότε θα ήταν αυστηρώς κατάλληλος για ενήλικες μόνο) αλλά από το γκρι χρώμα;

Η διακόσμηση, τόσο στην δεξίωση, όσο και στο χώρο της τελετής θα ήταν γεμάτη από γκρι λεπτομέρειες. Είτε στα τραπεζομάντιλα, είτε στο φωτισμό.

 

 

 

Τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες φυσικά θα ήταν γκρι και θα ”έπαιζαν” με την αντίθεση των χρωμάτων γκρι–ροζ ή γκρι–μπεζ.

 

 

 

Η γαμήλια τούρτα  αλλά και οποιοδήποτε άλλο κέρασμα μόνο σε λευκούς και γκρι φυσικά τόνους.

 

 

Στην ανθοδέσμη σας επιτρέπουμε να ”παίξετε” με έντονες αντιθέσεις όπως γκρι-πορτοκαλί και γκρι-φούξια.

 

 

Το παρανυφάκι ή ο νεαρός παραγαμπρός σας θα είναι ένας μικρός Christian Grey εμφανισιακά και θα κλέψει όλα τα βλέμματα με το outfit του.

 

Ο γαμπρός και οι φίλοι του μπορούν να επιλέξουν το γκρι κοστούμι ή γκρι αξεσουάρ. Άλλωστε το συγκεκριμένο χρώμα είναι αγαπημένο και safe επιλογή πολλών groom to be.

 

Ενώ η νύφη και οι φίλες της μπορούν άνετα να κινηθούν σε αντίστοιχους τόνους με τη νύφη να ”σπάει” την παράδοση που την θέλει με λευκό νυφικό.

 

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

10 πράγματα που έμαθα για τον γάμο, από τον.. γάμο μου

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά το γάμο σου! #afterweddingtips