ΜΟΔΑ

Fab 4: Οι νέες μούσες της Miu Miu

Είναι μικρές, όμορφες, ταλαντούχες και τώρα πια μοντέλα, αφού πόζαραν για τη νέα καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου Miu Miu.

Και οι τέσσερις είναι ανερχόμενα αστέρια στο χώρο της υποκριτικής και δε δίστασαν να φορέσουν τα πολύχρωμα και εκκεντρικά, πολλές φορές θα χαρακτήριζε κάποιος, ρούχα της Miu Miu.

Elle Fanning, Elizabeth Olsen, Lupita Nyong’o και Bella Heathcote. Αυτά είναι τα κορίτσια που πρωταγωνιστούν και θα μας απασχολήσουν σίγουρα με το ταλέντο και την ομορφιά τους.

Η καλοκαιρινή καμπάνια προστάζει χρώμα και έντονους συνδυασμούς. Ξεχάστε τα συντηρητικά “παντρέματα” και θυμηθείτε τα νιάτα σας, τα πολύ νιάτα σας, τότε που τα χρώματα κυριαρχούσαν στην ντουλάπα σας.

Floral μοτίβα, leather, κεντημένα κρύσταλλα, κάλτσες με μπότες και πέδιλα και χρωματιστά καλσόν. Κίτρινο, κόκκινο, γαλάζιο, λευκό και καφέ. Όλα θα τα βρείτε στα νέα σχέδια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος χρησιμοποιεί φρέσκα πρόσωπα. Είναι γνωστό πως η Miu Miu μαζί με το “αδερφάκι” της την Prada επιλέγουν τη νέα γενιά αστέρων.

Δείτε και πάρτε ιδέες

Elle Fanning

elle-fanning.jpg 

Elizabeth Olsen

elizabeth-olsen.jpg 

Lupita Nyong’o

lupita-nyongo.jpg 

Bella Heathcote

bella-heathcote.jpg