ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ

Έτσι μας θέλει ντυμένες η Mary Katrantzou την άνοιξη του 2015

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο της μόδας. Παρά τα ελάχιστα χρόνια παρουσίας της έχει καταφέρει τα σχέδιά της να είναι αναγνωρίσιμα και το στίγμα της τόσο μεγάλο ώστε τα κόκκινα χαλιά να γεμίζουν με δημιουργίες της, με τελευταίο παράδειγμα την Taylor Swift στα MTV Video Music Awards.

Η συλλογή για την Άνοιξη 2015 της Mary Katrantzou παρουσιάστηκε, όπως κάθε φορά, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Όσοι κατά καιρούς την είχαν χαρακτηρίσει δαιμόνια, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά.

Έκανε την ανατροπή και έδειξε το γυμνό δέρμα με τη ”συντροφιά” διάφανης δαντέλας. Σχέδια θηλυκά, σέξι, ερωτικά και προκλητικά κομψά.

Μακριά και κοντά φορέματα, αέρινα υφάσματα που δίνουν κίνηση, παντελόνες με τελείωμα καμπάνας και πολλές αποκαλυπτικές λεπτομέρειες.

Με ξεκάθαρη έμπνευση από τη φύση, τη λάβα των ηφαιστείων, τις τεκτονικές πλάκες, τα βουνά και τα ρυάκια η Katrantzou δημιουργεί την αίσθηση της ηρεμίας και της γήινης γοητείας.

Μπεζ, λαδί, πράσινο, λευκό σομόν και ουρανί επιλέγονται από την παστέλ παλέτα για να έρθουν σε πλήρη αντίθεση με το καυτό κόκκινο, το ζωηρό μπλε, το καθηλωτικό μαύρο και το σαγηνευτικό πορτοκαλί.

Δες την συλλογή Άνοιξη 2015

Mary Katrantzou Spring 2015