ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Η Kate Moss συνεισφέρει στη μάχη κατά του κορονοϊού, προσφέροντας το vintage λεοπάρ τζάκετ της

Invision/AP Evan Agostini

Το λεοπάρ τζάκετ της Kate Moss βγήκε προς πώληση για καλό σκοπό. Για την ενίσχυση της μάχης κατά του κορονοϊού. Και φυσικά έγινε sold out αμέσως.

Όταν η Fanny Moizant, πρόεδρος και co-founder του Vestiaire Collective, επικοινώνησε με φίλους της fashion πλατφόρμας για να τη βοηθήσουν στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία για τον κορονοϊό, η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική. Αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως virtual συζήτηση σχετικά με τη σημασία της προσφοράς σε περιόδους κρίσης, μετατράπηκε σε κάτι τεράστιο. Οι διάσημοι έψαξαν βαθιά στις ντουλάπες τους για καλό σκοπό. Η Kate Moss ανέσυρε το vintage αγαπημένο της λεοπάρ fur τζάκετ και το προσέφερε για καλό σκοπό. Ένα χαρακτηριστικό κομμάτι του iconic στιλ της. Το τζάκετ έγινε sold out πολύ γρήγορα. Κόστισε στη νέα κάτοχό του 285 δολάρια.

Kate moss λεοπάρ τζάκετ

Το λεοπάρ τζάκετ της Kate Moss και οι επώνυμες προσφορές

Και η Kate Moss δεν είναι η μόνη που προσφέρει. Η Rachel Weisz και η Thandie Newton είναι ανάμεσα στη λίστα των γυναικών που δώρισαν ρούχα και αξεσουάρ για να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο την ενέργεια. «Είναι υπέροχο να βλέπεις πολλά κομμάτια της βιομηχανίας της μόδας να ενεργούν με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίξουν την προσπάθεια. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που μπορούμε μέσα από την πλατφόρμα και την κοινότητά μας να συνεισφέρουμε» δήλωσε η Fanny Moizant.

Το Vestiaire Collective, η πλατφόρμα μεταπώλησης μόδας, δημιούργησε αυτό το φιλανθρωπικό fashion sale για να υποστηρίξει τη μάχη κατά του Covid-19. Η πρωτοβουλία συγκεντρώνει χρήματα για τη στήριξη των νοσοκομείων και της επιστημονικής έρευνας για την καταπολέμηση του ιού.

Συγκεκριμένα, όλα τα έσοδα θα δοθούν σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που μάχονται ενάντια στον κορονοϊό. Στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στα νοσοκομεία της Γαλλίας και οργανισμούς της βόρειας Ιταλίας, αλλά και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο La Paz της Μαδρίτης.