ΜΟΔΑ

Είσαι βιολόγος; H DKNY σε γυρεύει, τρέξε

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε δυναμικά. Οι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις συλλογές τους για το Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015 και εμείς ξεχωρίζουμε τις πιο δυνατές παρουσίες.

Η Donna Karan έκανε την ανατροπή. Έβαλε στην πρίζα το μίξερ και ανακάτεψε την πασαρέλα. Μιλάς με γρίφους γέροντα; Εξηγώ αμέσως.

Σερβιτόρες, skateboarders, βιολόγοι, μαθητές και καλλιτέχνες ντύθηκαν με τη νέα collection και μαζί με τους επαγγελματίες μοντέλα έκαναν πασαρέλα.

Οι υπεύθυνοι του brand ξεχύθηκαν στους δρόμους για να βρουν τις κατάλληλες παρουσίες. Το έχουμε πει τόσες φορές. Μην βγαίνετε απεριποίητες. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο παρακάτω τετράγωνο. Τη μία μέρα βιολόγος, την επόμενη μοντέλο. Πάντα το κραγιόν στην τσάντα κορίτσια.

Η συλλογή επιβεβαίωσε τη φήμη της σχεδιάστριας και διατήρησε την εικόνα που είχαμε για εκείνη. Σύνολα με άποψη, λειτουργικά, ιδιαίτερα και ταυτόχρονα δημιουργικά.

Τα σχέδια της Donna Karan είχαν, έχουν και θα έχουν χαρακτήρα. Αυτό είναι το δυνατό χαρτί της.

Γούνα, δαντέλα, sporty chic, δυναμική επανεμφάνιση του pied de poule, ανδρόγυνο look, δέρμα, μονογράμματα και παραλλαγμένη παραλλαγή.

Μαύρο, λευκό, μπλε, γκρι, ροζ και μπορντό. Διάλεξε και πάρε.

DKNY: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015