ΜΟΔΑ

Είναι τα flash tatoos το νέο trend;

Μπορεί στις Eλληνικές παραλίες να μην είδαμε ακόμα πολλά, όμως στο εξωτερικό φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τη νέα τάση. Όμορφα τατουάζ, που διαρκούν από 4 έως 6 ημέρες και δίνουν λάμψη στο δέρμα: Flash Tatoos.

Οι εφευρέτες τους υποστηρίζουν ότι είναι ιδανικά για εκείνες που δε μπορούν τα πολλά κοσμήματα στην παραλία ή τα χάνουν. Βέβαια, υπάρχουν διάφορα… προβλήματα σχετικά με το πως τα κυκλοφορείς στον ήλιο. Πρώτον, χαλάνε αν βάλεις πάνω αντηλιακό ή κάτι σε λάδι κλπ και δεύτερον, αν μαυρίζεις εύκολα θα σου αφήσουν σημάδι.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς βλέποντας τα, πιστεύουμε ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα μπορούν να “φορεθούν” μια χαρά και άλλους μήνες τους χρόνου, όχι μόνο τους ζεστούς.

Η τιμή τους ξεκινάει από περίπου 5 ευρώ και φτάνει μέχρι 40, ανάλογα το σχέδιο και το πόσα τατουάζ περιέχει η συσκευασία. Η διαδικασία τοποθέτησής τους, είναι απλή και θυμίζει τα “τατουάζ” που βρίσκαμε μικρές στις τσίχλες. Δες τις φωτογραφίες των θηλυκών του Instagram που δοκίμασαν flash tatoo και πες μας τη γνώμη σου. Θα έκανες;