EDITOR'S PICK

Εditor’s Pick: Τα fashion buys της εβδομάδας είναι τα πιο cozy πλεκτά

ΙmaxTree

Kάθε Δευτέρα, η fashion editor του Ladylike, Κέλλυ Νόβακ, επιλέγει τα 10 αγαπημένα της fashion buys της εβδομάδας.

Αν εξαιρέσουμε το τι συμβαίνει γύρω μας, αυτή τη στιγμή, η περίοδος που διανύουμε είναι φανταστική. Δηλαδή, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη σεζόν, εκτός από το φθινόπωρο που να έχει αυτή τη γλυκιά μελαγχολία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι στενάχωρη per se. Και πάλι, μιλάω για ένα άλλο φθινόπωρο. Όχι απαραίτητα αυτό που διανύουμε αυτή τη χρόνια. Όπως και να έχει, αυτός ο λίγο ζεστός, λίγο κρύος καιρός είναι η καταλληλότερη περίοδος για να αρχίσουμε να φοράμε τα cozy πλεκτά μας. Ειδικά, φέτος, το να κάτσουμε στο σπίτι, εκτός από αναγκαίο κακό, είναι και μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε λίγη ηρεμία. Φορώντας άνετα και cozy ρούχα, όπως ένα φουτεράκι, μια όμορφη oversized ζακέτα κ.ο.κ. Ακόμα κι αν είμαστε εκτός σπιτιού, η ιδέα του να «τυλιχτούμε» στην ασφάλεια που μας προσφέρουν τα cozy πλεκτά ρούχα, βγάζει νόημα.

Τα cozy πλεκτά είναι λόγος αρκετός ν’ αγαπήσεις αυτή τη σεζόν

Νομίζω ότι άρχισε να μου αρέσει περισσότερο το φθινόπωρο, όταν άρχισα να συμπεριλαμβάνω στα φθινοπωρινά μου σύνολα, cozy πλεκτά. Φέτος, οι τάσεις της μόδας θέλουν τα cozy πλεκτά να έχουν κυρίαρχη θέση στις εμφανίσεις μας, για δύο λόγους: είναι άνετα αλλά και διαχρονικά. Και αυτοί είναι λόγοι αρκετοί για να αρχίζουμε να χτίσουμε την φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα γύρω απ’ αυτά.

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, στο σημερινό Editor’s Pick τα fashion buys της εβδομάδας επικεντρώνονται στα ρούχα αυτά. Σε άνετα, αλλά κομψά πλεκτά ρούχα που μπορούμε να απολαύσουμε εντός και εκτός σπιτιού.

Φούτερ με λογότυπο
TOMMY.COM

Φούτερ με λογότυπο

Τοmmy Hilfiger
114€ 115,20€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ