ΓΑΜΟΣ

Charlie Brear Bridal Collection 2015 με άρωμα Αγγλίας

Μόλις αντικρίσαμε τα νυφικά της συγκεκριμένης σχεδιάστριας σκεφτήκαμε, ότι αμέσως πρέπει να ''μοιραστούμε'' τον ενθουσιασμό που νιώσαμε για αυτά μαζί σας. Έτσι ένιωσε το Yes I Do.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike.gr, έτσι έπραξε.

Ο λόγος για την Βρετανίδα Charlie Brear και το brand της. Η Brear με πολυετή εμπειρία ως στυλίστρια για 10 χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί με το bridal section της βιομηχανίας μόδας και πολύ καλά έκανε, κατά την προσωπική μας άποψη. Το 2005 ίδρυσε την δική της εταιρεία με την επωνυμία The Vintage Wedding Dress Company και το 2010 δημιούργησε την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή της με νυφικά προς πώληση.

Πέρα από τα νυφικά, ασχολείται και με τον σχεδιασμό αξεσουάρ, τόσο κοσμημάτων, όσο και πρόσθετων κομματιών (bolero, toppers, ζώνες κ.λπ) που ολοκληρώνουν το bridal look και το κάνουν πιο ξεχωριστό.

Για την bridal collection για το 2015, η Charlie Brear, εμπνέεται από εκείνες τις εμβληματικές δεκαετίες για το στυλ της γυναίκας (’20, ’30, 50), δίνοντας στα σχέδιά της, την δική της σύγχρονη πινελιά. Όπως θα διαπιστώσετε, οι γραμμές είναι απλές, θηλυκές και κυρίως τα περισσότερα σχέδια είναι ready to wear για τις περισσότερες σιλουέτες.

Τα βασικά υλικά με τα οποία δουλεύει είναι το τούλι , η δαντέλα, μετάξι και σατέν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα το κάθε κομμάτι να ”σπάσει” σε δυο κάνοντας το easy to wear για όλες τις ώρες και πέρα από το γάμο σας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Bridal make up trend! #smokeyeyes #PomPon

Christmas Hair tips @ Contest! Για να σε βρουν τα φετινά Χριστούγεννα με υγιή μαλλιά! #Syoss