ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

CFDA Awards 2021: Η Zendaya είναι το Fashion Icon της χρονιάς και το red hot σύνολό της το επιβεβαιώνει

Στα μάτια μου, κανείς δεν μπορεί να φτάσει τη Rihanna στο στιλ. Αντιλαμβάνεται τη μόδα διαφορετικά από όλους μας. Εκτός από τις γνώσεις που έχει πάνω στη μόδα, τις οποίες χρησιμοποιεί με αναφορές στα looks που δημιουργεί, εκφράζει με έναν unapologetic τρόπο, τον εαυτό της μέσα από αυτά. Υποστηρίζει καθετί που φοράει. Δεν την φοράνε ποτέ τα ρούχα. Κάπως έτσι θα περιέγραφα και το στιλ της Zendaya.

Στα μάτια μου, η Zendaya είναι η επόμενη Rihanna, όσον αφορά το στιλ, anyway. Δεν υπάρχει καμία άλλη που να εκπέμπει την ίδια αυτοπεποίθηση στο χαλί, όπως η Rihanna. Η Zendaya είναι η μόνη που τη συναγωνίζεται. Είναι η μοναδική προσωπικότητα που, όπως και η αγαπημένη RiRi, επισκιάζει του πάντες άπαξ και εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί. Η εμφάνισή της Zendaya στα φετινά CFDA Awards, λοιπόν, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά γιατί η ηθοποιός είναι το απόλυτο fashion icon.

Όπως και η Rihanna τιμήθηκε με το βραβείο του Fashion Icon, το 2014, από τον θεσμό των CFDA Awards (Council of Fashion Designers of America), έτσι και η Zendaya, τιμάται τώρα με τον ίδιο τίτλο. Η Rihanna εμφανίστηκε με το iconic naked dress κάνοντας ένα bold statement στο χαλί του event και το ίδιο κάνει και η Zendaya με το red hot σύνολό της.

Η statuesque εμφάνιση της Zendaya στο χαλί

Τα CFDA Awards 2021 τιμούν το αξεπέραστο στιλ της Zendaya με τον τιμητικό τίτλο του Fashion Icon της χρονιάς. Για την εμφάνισή της στο event, η ηθοποιός επέλεξε δημιουργία της Vera Wang. Η statuesque εμφάνισή της, έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση, όταν εμφανίστηκε με ένα structural two-piece κατακόκκινο σύνολο.

@2021 Evan Agostini/Associated Press

Με ένα bandeau top και μια statement column φούστα, η Zendaya επισκίασε κάθε παρουσία στο χαλί των CFDA Awards 2021. Το κατακόκκινο σύνολό της συνόδευσε με ένα διαμαντένιο κολιέ, cuff βραχιόλι και δαχτυλίδια. Τα signature cornrow braids της που αποτελούν μέρος της κουλτούρας της άρα και του στιλ της, έδωσαν ταυτότητα στην εμφάνισή της.

@2021 Evan Agostini/Associated Press

Η Zendaya παραλαμβάνει το βραβείο του Fashion Icon από τα CFDA Awards

Η Zendaya γράφει ιστορία ως η νεότερη παραλήπτρια του Fashion Icon βραβείου. Μιλώντας στο InStyle, τον Νοέμβριο αναφέρθηκε στην εξάσκηση που κάνει πριν τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. «Κάποιες φορές, κάνω practice. Όταν φοράω ένα ρούχο, μπορεί καμιά φορά να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να δω ποιες είναι οι καλύτερες πόζες για την σιλουέτα του ρούχου. Ναι, το σκέφτομαι λίγο αυτό».

Ο Law Roach, στιλίστας της Zendaya / @2021 Evan Agostini/Associated Press
Ο Law Roach, στιλίστας της Zendaya

Η Zendaya για την εμφάνισή της στα CFDA Awards 2021 και σε κάθε look της στο κόκκινο χαλί, συνεργάζεται με τον στιλίστα Law Roach ο οποίος επιμελείται όλες τις εμφανίσεις της. Ο ίδιος είχε δηλώσει στο elle.com, για την συνεργασία του με την ηθοποιό: «Δουλεύουμε πάντα μαζί και δημιουργούμε μια αφήγηση ή έναν χαρακτήρα. Πρέπει να υπάρχει μια ιστορία πίσω από τα ρούχα που επιλέγουμε να φορέσει. Ποια είναι τη δεδομένη στιγμή; Ήταν πάντα η δουλειά μου να δημιουργώ αφηγήσεις και να φέρνω αυτά τα ρούχα για να υποστηρίξουν την ιστορία αυτή. Μετά παίρνει αυτά τα ρούχα και γίνεται ο χαρακτήρας αυτός και προκαλεί το συναίσθημα που έχουμε αποφασίσει ότι θα εκφράσει.»