ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Brit Awards 2022: Η Adele «κέρδισε» το φετινό κόκκινο χαλί με το Old Hollywood glam look της. 4 ακόμα που ξεχωρίσαμε

@2022 Joel C Ryan/Associated Press

Γενικά, περιμένω με ανυπομονησία βραβεία σαν τα Brit Awards 2022. Είναι από τους θεσμούς, με λιγότερα (θεωρητικά) γνωστά ονόματα αλλά περισσότερη μόδα. Υπάρχει κάτι το περίεργο, το underground και όχι το τόσο polished-μέχρι-την-τελευταία-λεπτομέρεια στα looks στο χαλί, που ξεφεύγει από τα γνωστά «γκλαμουράτα» red carpets που βλέπουμε στο Hollywood.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι αυτή την χρονιά η πιο παραδοσιακή έννοια του glam υπήρχε, αλλά συνδυάστηκε όμορφα με την νταρκίλα και την punk διάθεση που χαρακτηρίζει κατά κόρον την αγγλική μόδα. Όλα αυτά, ήρθαν και πρόσφεραν μία φρέσκια ματιά στο “red carpet style”, που δεν θα σου κρύψω ότι, θα ήθελα να δω να μεταφέρεται και στα πιο ευρέως γνωστά βραβεία. Η μόδα στα Brit Awards 2022, μπορεί φέτος να ήταν μετρημένη στα δάχτυλα, αλλά άφησε το στίγμα της στο βρετανικό red carpet.

Brit Awards 2022: Το άστρο της Adele, η μοναδική Joy Crooke και οι West London fashion αναφορές στο κόκκινο χαλί

Σαν το μεγαλύτερο «όνομα», σε παγκόσμιο επίπεδο, που παρευρέθηκε στα Brit Awards 2022, η Adele, κέρδισε 12 ολόκληρα βραβεία για το νέο της άλμπουμ, αλλά η 13η νίκη της ήταν η dreamy εμφάνισή της στο χαλί. Η πανέμορφη καλλιτέχνιδα «κέρδισε» το φετινό κόκκινο χαλί με την Old Hollywood glam εμφάνισή της και την custom δημιουργία που φόρεσε.

Την πιο Χολιγουντιανών δεδομένων εμφάνιση της Adele, ήρθε και συνάντησε το «ωδή στις ασιατικές ρίζες» look της Joy Crooke, μία πραγματικά unique εμφάνιση που ξεχώρισε. Αλλά ήταν και οι πιο underground και West London style αναφορές καλλιτεχνών όπως της Lola Young, αλλά και τα new age sexy vibes του look της τηλεοπτικής παρουσιάστριας, Maya Jama, που έδωσαν μια φρέσκια ματιά στο τι εστί sexy dressing στο κόκκινο χαλί.

Όλες αυτές οι εμφανίσεις στα Brit Awards 2022, μάς έκαναν να δούμε το red carpet style, με μία πιο φρέσκια ματιά, αντιμετωπίζοντάς το κάπως έτσι, λίγο πιο απελευθερωμένα. Τα looks παρακάτω, «μιλάνε» από μόνα τους.

Adele

@2022 Joel C Ryan/Associated Press

Φέρνοντας «πίσω» σε αγγλικά εδάφη το απόλυτο Old Hollywood glam look, η Adele έδειχνε άνετη και πραγματικά εντυπωσιακή στο μαύρο custom made Armani Prive φόρεμά της. Η άψογη εφαρμογή του φορέματος και το μοναδικό αυτό neckline, ήταν που μάς «κέρδισαν».

Joy Crooke

Karwai Tang/WireImage/Getty Images/Ideal Images

Μια ωδή στις νοτιοασιατικές ρίζες της, η Joy Crooke, στράφηκε στην σχεδιάστρια Kate Walker, για τη δημιουργία του λίγο Bollywood, λίγο παραδοσιακής ασιατικής μόδας συνόλου της. Από την επιλογή των μοναδικών υφασμάτων, τα εκπληκτικά κοσμήματα, μέχρι και τη χρωματική παλέτα, το look της Crooke ήταν πραγματικά μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό.

Maya Jama

@2022 Joel C Ryan/Associated Press

Η Maya Jama φόρεσε τη «νέα γενιά» των LBDs, με αυτό το σέξι cut-out μαύρο φόρεμα του brand Monot, να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Lola Young

@2022 Joel C Ryan/Associated Press

Λίγο τα κροκό εφέ στο λουστρίνι jacket της, λίγο το Mugler-esque bodysuit με διαφάνεια από μέσα αλλά και οι punk rock 70s αναφορές της παντελόνας «καμπάνα» και των platform boots και η Lola Young πρόσφερε μία inspiring εμφάνιση στο χαλί των Brit Awards 2022.

Maneskin

@2022 Joel C Ryan/Associated Press

Latex, μια candy-colored χρωματική παλέτα και S&M vibes, πρόσφεραν τα Gucci looks των Maneskin στο χαλί των Brit Awards 2022.