ΜΟΔΑ

Αυτή η 19χρονη στα καλλιστεία, θα μείνει στην ιστορία

Η Halima Aden, 19, έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της κατά τη διάρκεια των καλλιστείων Miss Minnesota USA, όταν φόρεσε μαντήλα και burkini στον διαγωνισμό. Η Σομαλή-Αμερικανίδα έφηβη από το St.Cloud MN, ήταν μία από τις 45 γυναίκες διαγωνιζόμενες για τον τίτλο, αλλά μόνο μία εμφανίστηκε στην σκηνή φορώντας παραδοσιακά ρούχα της κουλτούρας της. Η διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε στην σκηνή με burkini -μαγιό που απασχόλησε τα social media πριν λίγο καιρό- και φόρεσε μαύρο μαντήλι με την κόκκινη τουαλέτα της.

“Ήθελα να δει ο κόσμος πως μπορείς να δείχνεις όμορφη και συγχρόνως σεμνή την ίδια στιγμή”, είπε. Φάνηκε πως και οι κριτές συμφώνησαν με αυτό, αφού η Halima έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς με το κοινό να την χειροκροτεί. Ακόμα κι αν το στέμμα πήγε στην Meredith Gould, αυτό δεν σταμάτησε την Halima απ’ το να μιλήσει για την θετική της εμπειρία στον διαγωνισμό, στο Facebook, που αποκάλυψε πως όταν γύρισε σπίτι είχε ένα τόνο από μηνύματα.

Όσο για την συμβουλή της σε όσους θέλουν να κάνουν την αλλαγή; “Μην αφήσεις το γεγονός πως είσαι ο πρώτος που το κάνει να σε σταματήσει,” είπε. “Όταν βλέπω πως δεν το έχει κάνει κάποιος ήδη, το παίρνω ως πρόκληση για να το δοκιμάσω.”

Δες παρακάτω τις εμφανίσεις της Halima στον διαγωνισμό.