ΜΟΔΑ

Αυτά τα sneakers οφείλουν να είναι η πρώτη σου αγορά για τη νέα σεζόν

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό fashion item για να καλωσορίσεις τη νέα σεζόν, τα adidasOriginals δίνουν τη δική τους ακαταμάχητη απάντηση μέσα από ένα επαναλανσάρισμα που θα λατρέψουν οι λάτρεις των sneakers.

Αυτή τη σεζόν τα adidas Originals μάς ξανασυστήνουν το OZWEEGO, το ελαφρύ και άνετο running παπούτσι της δεκαετίας του ’90, σε μια νέα lifestyle έκδοση εμπνευσμένη από το έντονο design του ’90 και επανασχεδιασμένη για το σήμερα.

 

Κάθε νέα εκδοχή του καθ’ όλη τη δεκαετία του 1990 δοκίμαζε εκ νέου τα όρια στο design των υπερ-φουτουριστικών παπουτσιών καθορίζοντας το street style μιας ολόκληρης δεκαετίας. Όμως η εκδοχή που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το επαναλανσάρισμά του OZWEEGO, είναι το εμβληματικό OZWEEGO 3 του 1998 που ξέφυγε από το αμιγώς running παπούτσι και έγινε μέρος του street culture.

 

Για αυτή τη νέα προσέγγιση του μοντέλου, τα adidas Originals εντόπισαν τα πιο πρωτότυπα στοιχεία του OZWEEGO 3, όπως οι τεχνολογίες adiPRENE και adiPRENE+ που προσφέρουν απόλυτη άνεση σε όποιον φοράει το παπούτσι, και τα μετέφεραν στη σύγχρονη έκδοση του sneaker. Το αποτέλεσμα είναι ένα sneaker με σχεδιασμό που τραβάει όλα τα βλέμματα, έντονες γραμμές στην ενδιάμεση σόλα και φωσφοριζέ λεπτομέρειες.

Η νέα έκδοση του αγαπημένου sneaker διατηρεί χαρακτηριστικά υλικά της δεκαετίας του ’90, όπως το suede και το TPU στο πάνω μέρος του παπουτσιού και τα παρουσιάζει σε ένα νοσταλγικό λευκό χρώμα με φωσφοριζέ κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες, θυμίζοντας τη χρωματική παλέτα εκείνης της αξέχαστης, για το streetwear lifestyle, εποχής.

 

Θα βρεις το νέο OZWEEGO στο adidas Originals Store Athens (Καλαμιώτου και Αθηναΐδος 1) και στο adidas.gr.

#OZWEEGO

www.adidas.gr/OZWEEGO