ΜΟΔΑ

Αυτά τα νυφικά είναι τέλεια για την νύφη που έχει βαρεθεί τις παραδόσεις

Είτε ψάχνεις για το νυφικό σου είτε απλά σου αρέσει οτιδήποτε σχετικά με το γαμήλιο ντύσιμο, υπάρχει μία νέα collection με νυφικά στην αγορά που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω.

Από τα δημιουργικά μυαλά των Viktor Horsting και Rolf Snoeren -το ντουέτο πίσω απ’ τον couture οίκο μόδας  Viktor&Rolf (και δημιουργοί του αρώματος της Ariana Grand)- έρχεται το Viktor&Rolf Mariage. Είναι μία collection που είναι τόσο καλοφτιαγμένη, με τόσο νόημα και τόσο υψηλή μόδα που δεν μπορούμε παρά να ενθουσιαστούμε.

Presenting our first Viktor&Rolf Mariage collection <3 VR #ViktorandRolfMariage by @marijkeaerden

A photo posted by Viktor&Rolf (@viktor_and_rolf) on

 

Ειλικρινά, μας αρέσει τόσο η collection που νιώθουμε λες και βρήκαμε ήδη τον άνθρωπο που θα παντρευτούμε. Είναι τόσο καλή. Ενώ οι σχεδιαστές δημιουργούν custom νυφικά για χρόνια και συνεργάστηκαν το 2006 σε μία νυφική collection με τα H&M, αυτή είναι η πρώτη τους ολοκληρωμένη νυφική σειρά (λάνσαραν μία capsule συλλογή από 6 looks το 2014).

Behind the scenes of our first #ViktorandRolfMariage lookbook shoot <3 VR by @tomekdersuaaron

A photo posted by Viktor&Rolf (@viktor_and_rolf) on

 

Σε δελτίο τύπου οι σχεδιαστές είπαν:

“Πάντα γοητευόμασταν από τα νυφικά φορέματα. Ένα νυφικό φόρεμα είναι σαν μία ιστορία, ένα μικρό σύμπαν από μόνο του. Είναι ένα icon από μία από τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής. Κάθε φόρεμα σε αυτήν την collection έχει έναν ατομικό, αυτόνομο χαρακτήρα. Η αγάπη μας για το νυφικά είναι εμφανής λαμβάνοντας υπόψην τις πολλές φορές που τα έχουμε σχεδιάσει κατά τη διάρκεια των χρόνων.”

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο όμορφα νυφικά της collection.