ΜΟΔΑ

Αντίο γλυκιά μου Juicy ή μήπως όχι;

To brand Juicy Cοuture έχει καταφέρει να συνδέσει προϊόν με εταιρεία. Οι βελουτέ φόρμες είναι συνυφασμένες με το όνομά του και όταν κάποιος τις βλέπει αμέσως αναγνωρίζει τη μάρκα.

Το success story της Juicy Cοuture έφτασε όμως στο τέλος του; Έκανε τον κύκλο της και τώρα οδεύει προς οριστικό κλείσιμο; Οι φήμες ήθελαν όλα τα καταστήματα στις ΗΠΑ να κλείνουν οριστικά. Να μας συμβεί κάτι τέτοιο;

Κορίτσια ησυχάστε και όλα είναι υπό έλεγχο. Ο όμιλος Authentic Brands Group, στον οποίο ανήκει η Juicy, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

couturemesa.jpg 

”Η Juicy Couture είναι ένα δυναμικό brand με εξαιρετική εξέλιξη παγκοσμίως και ο Όμιλος μας έχει δεσμευτεί να εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο και πολυδιάστατο στρατηγικό πρόγραμμα για την περαιτέρω ανάπτυξη στην διεθνή αγορά και την ανανέωση της μάρκας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά” διευκρίνισε ο Jamie Salter, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου. Τα νέα καταστήματα θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα εξού και η φάση κατάργησης.

Η επιτυχία σε απόλυτους αριθμούς

Το 2002 τα έσοδα ξεπερνούσαν τα 47 εκ. δολάρια σε πωλήσεις. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το πρώτο εξάμηνο του 2008, η εταιρεία -που είχε επεκτείνει τα είδη της σε κοσμήματα, τσάντες, καλλυντικά, παιδικά και νέες σειρές στα γυναικεία ρούχα- πούλησε πάνω από 258 εκατομμύρια δολάρια.

Το μέλλον έχει ενδιαφέρον

Νέα καταστήματα Juicy Couture αναμένεται να ανοίξουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά στις αρχές του 2015. Η εταιρεία θα συνεχίσει την ανάπτυξη των περίπου 200 καταστημάτων σε βασικές αγορές, μέσω στρατηγικών συνεργασιών σε Ασία, Ευρώπη και Μέση Ανατολή, ενώ άλλα 127 καταστήματα και σημεία πώλησης αναμένεται να εγκαινιαστούν τα επόμενα 5 χρόνια σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Fall Winter Collection 2014-2015

Η φάση του επαναπροσδιορισμού και της ανάπτυξης ξεκινά από την χειμερινή συλλογή του 2014-2015. Το brand αποκτά νέο χαρακτήρα και τα σχέδια πλέον ξεφεύγουν από το επιτυχημένο αλλά πολυφορεμένο sporty chic.

Φορέματα, ολόσωμες φόρμες, στενά σακάκια, πουκάμισα, skinny παντελόνια αλλά και μακριές φούστες. Ρούχα θηλυκά και συνάμα άνετα για όλες τις ώρες και περιστάσεις της ημέρας. Σχεδιασμένα για να τονίζουν τις καμπύλες και να κάνουν το σώμα να δείχνει juicy, τι άλλο;

juicy1.jpg 

juicy3.jpg 

juicy4.jpg 

juicy5.jpg 

juicy6.jpg

juicy7.jpg 

juicy8.jpg 

juicy2.jpg