ΜΟΔΑ

Άνετη και σέξι με τα σωστά εσώρουχα

Ώρες στα μαγαζιά και τα δοκιμαστήρια για να βρούμε το τέλειο φόρεμα, τις κατάλληλες γόβες, το πιο εκκεντρικό τσαντάκι, τα πιο φωτεινά σκουλαρίκια. Ξεχνάμε το πιο βασικό ή είναι ιδέα μας; Με τα εσώρουχα τι γίνεται;

Το άλφα και το ωμέγα της γυναικείας ντουλάπας είναι τα εσώρουχα. Γιατί ό,τι κι αν βάλεις από πάνω, αν το εσωτερικό δεν είναι σωστό δουλειά δε γίνεται.

Το ζητούμενο είναι να είσαι άνετη και να εφαρμόζουν σωστά. Στο βωμό της ευκολίας δεν μπορούμε όμως να θυσιάσουμε τη θηλυκή μας πλευρά. Καλή η άνεση αλλά το σέξι είναι επιβεβλημένο πρώτα από όλα για εμάς τις ίδιες.

Είδαμε τη νέα συλλογή της Sloggi και πιστεύουμε πως κρατάμε στο χέρι μας το κλειδί της επιτυχίας. Μία μεγάλη ποικιλία από styles, εφαρμογές και μεγέθη κάνουν πραγματικότητα την ελευθερία της κίνησης και της έκφρασης.

Αν δεν νιώσεις ο εαυτός σου δε θα μπορέσεις να υποστηρίξεις και τα εσώρουχα. Σωστά τα λέμε; Πολύ σωστά απαντάς και μας αρέσει.

Θέλεις έντονο χρώμα; Κάτι σε πιο παλ; Είσαι του κλασικά, αγαπημένα και μονόχρωμα; Υπάρχουν τα πάντα. Απαλά υφάσματα και πάντα με καινοτομίες όπως οι ”άγιες” επίπεδες ραφές. Σαν να μη φοράς τίποτα. Ήρθε η ώρα να βάλεις το κολλητό σου φόρεμα χωρίς να ανησυχείς για τις ενοχλητικές γραμμές που σχηματίζουν τα εσώρουχα.

Και όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα, τα αγαπημένα μας Sloggi δεν έρχονται μόνα τους. Στα 3, το 4ο θα είναι δώρο. Τι άλλο να ζητήσουμε πια.

Δείτε τη νέα συλλογή και διαλέξτε

Η νέα συλλογή εσωρούχων της Sloggi