ΔΩΡΑ

Αν ψάχνεις το τέλειο δώρο για να στείλεις στους αγαπημένους σου, η απάντηση είναι απλή: Ένα γούρι Gemelli

Το επίσημο countdown για την πιο όμορφη περίοδο του χρόνο έχει ξεκινήσει. Και ξέρεις ήδη πολύ καλά ότι τα φετινά Χριστούγεννα δεν θυμίζουν σε τίποτα τα προηγούμενα. Η μαγεία όμως είναι εδώ αν την αφήσεις να σου συμβεί. Αυτό που απαιτείται φέτος είναι λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια για να τη νιώσεις. Γιατί μπορεί να μην γιορτάσεις με όλους τους αγαπημένους σου και να μην πλανάται κανένα party mood στον αέρα, όμως μπορείς να δείξεις την αγάπη σου και να έρθεις κοντά με όσους θέλεις, ακόμα και από απόσταση. Αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να επιλέξεις τα δώρα που θα στείλεις στους δικούς σου. Και θα σου πω ότι ειδικά φέτος ψηλά στη λίστα σου θα πρέπει να είναι ένα γούρι. Γιατί η αλήθεια είναι πως λίγη τύχη το 2021 τη χρειαζόμαστε. Με τα γούρια του Gemelli εκτός από τύχη θα χαρίσεις και ένα όμορφο αξεσουάρ. Win- win.

Ας πούμε ότι το 2020 ήταν (και είναι για λίγο ακόμα) μία περίεργη και δύσκολη χρονιά. Ελπίζουμε όμως σε ένα πιο τυχερό 2021. Και φορτίζουμε με αυτή την αισιοδοξία τα δώρα που πρόκειται να στείλουμε στους αγαπημένους μας, αντί για αγκαλιά. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο. Αλλά να είναι επιλεγμένο με πολλή αγάπη. Για παράδειγμα όταν μου δωρίζουν ένα γούρι είμαι πολύ χαρούμενη. Σηματοδοτεί κάτι νέο που «πασπαλίζεται» με τύχη και ευχές για μία νέα αρχή. Μία καλή αρχή για τη νέα χρονιά. Κάτι που φέτος έχουμε (πάρα) πολλή ανάγκη.

Ένα γούρι κόσμημα

Στο κοσμηματοπωλείο Gemelli με τη πολυετή τεχνογνωσία κατασκευάζουν κάθε χρόνο τα δικά τους γούρια. Για το γούρι του 2021, η πρόταση του Gemelli είναι ένα κομψό κόσμημα-κύβος που εκτός από τύχη θα συνοδεύσει και τις εμφανίσεις σου.

Στο εσωτερικό του κύβου βρίσκεται μια ορυκτή πέτρα ενώ στις 5 έδρες του ζαριού είναι σχεδιασμένα διαχρονικά τυχερά σύμβολα (καρδιά, ρόδι, τετράφυλλο τριφύλλι, πέταλο, σταυρός ). Στη τελευταία πλευρά είναι τοποθετημένο το τυχερό 21 που είναι διακοσμημένο με λευκό και μαύρο κεραμικό σμάλτο.

Εκτός από το κόσμημα κύβο, θα δεις bracelets queen και king με το 21 και πιόνια από σκάκι, μπρελόκ, αλλά και υπέροχα «στολίδια» για το σπίτι. Και όλα αυτά σε τέλειο packaging.