FASHION NEWS

Αυτά είναι τα πιο «έξυπνα» εσώρουχα που εφαρμόζουν άψογα σε κάθε σώμα

Υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τα εσώρουχα; Κατά τη γνώμη μου, όχι. Και ο λόγος είναι απλός: η άνεση. Είναι άνετα τα εσώρουχα που φοράμε; Αν δεν είναι, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζονται από αυτό, όπως η ψυχολογία μας. Καμιά φορά ξεχνάμε τη σημαντικότητα των εσωρούχων μας και κυρίως; Ξεχνάμε πως οι εμφανίσεις μας επηρεάζονται, σε πρακτικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο, από τα εσώρουχα που φοράμε.

Και θα σου δώσω το πιο απλό παράδειγμα: Ετοιμάζεσαι για το γραφείο και κάτω από το αγαπημένο σου πουκάμισο, φοράς ένα σουτιέν. Αν αυτό το σουτιέν δεν εφαρμόζει καλά ή δεν είναι άνετο, στις 8-10 ώρες δουλειάς, αυτό θα έχει αντίκτυπο στη διάθεσή μας, ακόμα και στην παραγωγικότητά μας. Έστω και υποσυνείδητα. Εάν όμως φοράμε το σωστό εσώρουχο, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Νιώθουμε πιο σίγουρες για τον εαυτό μας και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

 

Τι χρειαζόμαστε, λοιπόν, για να ξεκινάει η μέρα μας καλά; Τα σωστά εσώρουχα. Ή τα πιο «έξυπνα» εσώρουχα. Αυτά που έχουν την ιδιότητα να εφαρμόζουν άψογα στο σώμα μας και σε κάθε σώμα. Aυτά μας τα συστήνει το leading brand εσωρούχων Triumph που με κάθε κυκλοφορία του, στοχεύει σε αυτό: στο να προσφέρει στη γυναίκα άνεση και αυτοπεποίθηση κάθε φορά που φοράει τα εσώρουχά της. Φέτος, το κάνει με τα smart lingerie που μας παρουσιάζει μέσω της καμπάνιας “Comfort My Way”. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τι είναι τα «έξυπνα» εσώρουχα της Triumph;

Ο τρόπος ζωής μας έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Η ζωή μας έχει γίνει σαφώς πιο εύκολη με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Τα πάντα γύρω μας λειτουργούν μέσω «έξυπνων» τεχνολογιών και εφαρμογών που κάνουν τη ζωή μας πιο carefree. Η Triumph βασίζεται σε αυτή τη φιλοσοφία και για να διευκολύνει κι άλλο τη ζωή μας, μάς παρουσιάζει τα πιο «έξυπνα» εσώρουχα. Τα smart lingerie που σχεδιάζει η Triumph έρχονται να προστεθούν ως έξυπνη λύση στις πραγματικές ανάγκες των γυναικών.

102059817130; 102024777130

Στο πλαίσιο της καμπάνιας “Comfort My Way”, όπου μας υπενθυμίζει ότι η Triumph δεν διαπραγματεύεται την άνεση, παρουσιάζει τα καινοτόμα smart lingerie. Τι είναι αυτά τα «έξυπνα» εσώρουχα; Είναι εσώρουχα που επιτρέπουν στις γυναίκες να αισθάνονται απόλυτη άνεση και αυτοπεποίθηση, καθώς προσαρμόζονται στον κάθε σωματότυπο, αλλά και στις αλλαγές που βιώνει το σώμα μας καθημερινά.

Τα εσώρουχά μας αποτελούν βασικό παράγοντα για τη διάθεσή μας αλλά και την επιτυχία των συνόλων μας, γι’ αυτό και η Triumph φροντίζει στο να μας παρέχει σχέδια που προσφέρουν στήριξη και άνεση όλη μέρα, ανεξάρτητα από το πού είμαστε ή τι κάνουμε. Τα smart lingerie κάνουν αυτό ακριβώς. Προσαρμόζονται σε κάθε σώμα, εφαρμόζοντας άψογα. Όποια αλλαγή κι αν δέχεται το σώμα μας, με τον καιρό, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα «έξυπνα» εσώρουχα ακολουθούν κάθε αλλαγή του σώματός μας. Αυτό το καταφέρνει μέσα από τις καινότομες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί για τη δημιουργία των εσωρούχων της.

102024603422

Πιο συγκεκριμένα, το ειδικό ύφασμα και η τεχνολογία 4D του ιδιαίτερα δημοφιλούς Fit Smart προσφέρουν την απόλυτη στήριξη χωρίς μπανέλα. Αγκαλιάζουν το σώμα, ακολουθώντας τις φυσικές του καμπύλες, ενώ το έξυπνο μεγεθολόγιό του από 01-05 καλύπτει 43 παραδοσιακά μεγέθη. Αυτή τη σεζόν, μάλιστα, το Fit Smart έρχεται ανανεωμένο με τις πιο φωτεινές αποχρώσεις του Bright Blue και Malaga.

Αλλά αυτό που κρατάμε από τα «έξυπνα» εσώρουχα της Triumph, είναι το μήνυμα που περνάει για ακόμα μια φορά: η κάθεμία μας είναι μοναδική. Το ίδιο και τα σώματά μας, άρα και τα εσώρουχά μας δεν θα πρέπει να μας περιορίζουν. Με τα καινοτόμα smart lingerie της Triumph, κάθε γυναίκα θα μπορεί να νιώθει καλά με τον εαυτό της, εκπέμποντας αυτοπεποίθηση από το πρωί ως το βράδυ.

Comfort My Way: Το λανσάρισμα της καμπάνιας και το τραγούδι που θα σε εμψυχώσει

Περνώντας αυτό το σημαντικό μήνυμα της μοναδικότητας, η καμπάνια “Comfort My Way” εξυμνεί την κάθε γυναίκα που επιλέγει το επίπεδο άνεσης που είναι τόσο μοναδικό για εκείνη, όσο είναι η ίδια και το σώμα της.

Η Triumph, λοιπόν, επέλεξε να λανσάρει την καμπάνια αυτή με ένα τραγούδι. Μια κεφάτη διασκευή ενός πολύ γνωστού κομματιού. Ο λόγος; Πότε τραγουδάμε; Όταν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και είμαστε χαλαρές και χαρούμενες. Αυτή τη φιλοσοφία πρεσβεύει και η καμπάνια.

Για να σηματοδοτήσει το νέο λανσάρισμα, η Triumph προσκάλεσε τέσσερις γνωστές influencers από την Ευρώπη να ηχογραφήσουν, η κάθε μια με το δικό της μοναδικό στυλ, μια διασκευή του πασίγνωστου τραγουδιού «I Want it That Way» των Backstreet Boys. Οι στίχοι του πρωτότυπου τραγουδιού έχουν αντικατασταθεί με νέους, οι οποίοι αφορούν τις γυναίκες που απολαμβάνουν την άνεση με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, και μας καλούν να τραγουδήσουμε όλες μαζί:

“No matter if it’s night or day

We always want to be ourselves

Let that feeling make my day

I want it my way”

Θέλουμε την άνεση στα εσώρουχά μας “our way”.

Για περισσότερα, μπες στο site της Triumph και στα social media του brand:

Sites: www.triumph.com www.triumpheshop.gr

Facebook page: TriumphGR

YouTube channel :TriumphGreece