ΜΟΔΑ

5 τάσεις του 2014 που δε θέλουμε να αποχωριστούμε

"Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά" θα τραγουδάμε σε μερικές ημέρες με μεγάλη μας χαρά.

Να πάρει όλες τις βλακείες μαζί του και να μας αφήσει μόνο τα καλά να θυμόμαστε και να έχουμε… στην ντουλάπα μας.

Ναι, αλίμονο. Κορίτσια είμαστε. Θα μπορούσαμε να μη σκεφτούμε στην αλλαγή του χρόνου και το τι θα συμβεί το νέο έτος στη ντουλάπα μας και γενικά στη μόδα; Ότι και να έρθει, το σίγουρο είναι πως θέλουμε μερικά πράγματα να τα κρατήσουμε. Ας φύγουν τα άσχημα να μείνουν τα ωραία.

Το κούρεμα Lob

Tο είδαμε στη Ζέτα Μακρυπούλια στο Just the 2 of Us και σε άλλες όμορφες διάσημες στον κόσμο όπως Taylor Swift, Reese Witherspoon. Δε μπορούμε να τα αποχωριστούμε γιατί πολύ απλά είναι πολύ βολικά. Τόσο μακρυά που μπορούν να μαζευτούν πάνω και τόσο κοντά που μπορούν να αποκτήσουν στυλ με λίγο αφρό μόνο.

Crop Top

 

Αυτά τα μπλουζάκια που αφήνουν λίγη σάρκα στην επιφάνεια δε θέλουμε να τα αποχωριστούμε ποτέ! Ταιριάζουν τέλεια με τα ψηλόμεσα παντελόνια μας και είναι σέξι χωρίς να είναι ιδιαίτερα προκλητικά. Το ερχόμενο καλοκαιράκι θέλουμε να τα επαναλανσάρουμε, ενώ τις πιο κρύες μέρες που έρχονται να τα βάλουμε κάτω από ένα ζεστό παλτό και μόλις μπούμε στη ζεστούλα να δείξουμε πόσο μας πηγαίνουν.

Φαρδιά boyfriend

 

Μερικοί άντρες το προτιμούν στενό, αλλά εμείς τα φαρδιά παντελόνια τα λατρεύουμε. Απογειώθηκαν το 2014 και θέλουμε να συνεχίσουν τις μοδάτες πτήσεις τους. Τα ίδια συναισθήματα τρέφουμε και για τα oversized tops.

Πολύχρωμα μαλλιά

Από το Ladylike και μόνο να πάρεις, 2 στις 5 που είμαστε κάθε μέρα στο γραφείο, άλλαξαν τα μαλλιά τους σε τρελά χρώματα. Είχαμε φούξια κόκκινο, χάλκινο, φλούο κίτρινο αμέ. Φυσικά δεν είμαστε μόνο εμείς! Πολλές τόλμησαν μέσα στο 2014 να βάλουν πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, ουράνιο τόξο στα μαλλιά. Και πολύ μας αρέσει.

Λεοπάρ

 

Το 2014 το λεοπάρ φορέθηκε πολύ. Και το 2014, δηλαδή, όπως πολύ θα θέλαμε το ίδιο να ισχύσει για το 2015. Οι λεπτομέρειες με αυτό το print μπορούν να δώσουν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και στο πιο απλό ντύσιμο. Το θέλουμε, το θέλουμε.

Κι άλλη μόδα στο Ladylike:

Ο Christian Louboutin θέλει να μας πάρει τα λεφτά

Αληθινή μαρτυρία: “Ντυθήκα σαν τη Rihanna για 4 μέρες”