STYLE SHOPPING
SPONSORED

2021 Style Essentials: Τα must της γκαρνταρόμπας που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου τη νέα χρονιά

Γενικά είμαι φαν των τάσεων. Προσωπικά, μ’ αρέσει να υιοθετώ μόνο αυτές που πιστεύω ότι μπορώ να υποστηρίξω. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει πρωτίστως να «χτίσουμε» μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Τι σημαίνει «ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα»; Να έχεις στην ντουλάπα σου ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που «αψηφούν» σεζόν και τάσεις. Όλα αυτά που είναι όχι μόνο διαχρονικά, αλλά τα οποία, σε πολλές περιπτώσεις, μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο.

Άλλωστε, για να υποστηρίξουμε, οτιδήποτε θεωρείται “hot” από τη μόδα, πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα μας, μερικά διαχρονικά κομμάτια. Τα καλά νέα είναι ότι αυτά τα κομμάτια μπορούμε να τα αποκτήσουμε, εύκολα και με ασφάλεια. Γιατί θα τα βρούμε όλα στο εμπορικό κέντρο, Golden Hall που, επιτέλους, μπορούμε να επισκεφτούμε ελεύθερα, για τις αγορές μας. Τα καταστήματα του Golden Hall άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους σήμερα. Θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 το πρωί έως τις 08:00 το βράδυ, και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου.

 

Πιστεύω, λοιπόν, ότι το πρώτο shopping spree οφείλει να αφορά τα musts της γκαρνταρόμπας. Βάλε το πιο cool outfit σου και κάνε μια επίσκεψη στο λατρεμένο εμπορικό κέντρο, το Golden Hall. Για να είσαι ωστόσο άνετη και ασφαλής στις αγορές σου, καλό θα είναι να φτιάξεις μια λίστα με όλα όσα αξίζουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα του 2021.

Εγώ, έκανα μια διαδικτυακή έρευνα στο House of Style του Golden Hall και βρήκα όλα τα style essentials για το 2021. Παρακάτω, οι προτάσεις μου.

Τα everyday booties

Δερμάτινο μποτάκι με μεταλλικά τρουκς για να αναβαθμίσεις όλες σου τις εμφανίσεις το 2021.

Το τέλειο πουκάμισο για το γραφείο (και όχι μόνο)

Ένα πουκάμισο πρέπει να υπάρχει στις ντουλάπες ανδρών και γυναικών. Ένα σατέν πουκάμισο όμως, είναι το απόλυτο must, μιας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ύφασμά του το καθιστά κατάλληλο για διάφορες περιστάσεις κι ό,τι μπορούμε να φορέσουμε “κι έτσι και αλλιώς”, έχει μια θέση στην ντουλάπα μας.

Το all-time-classic μάλλινο παλτό

Μαζί με το μαύρο παλτό, ένα camel coat είναι το απόλυτο must, όσον αφορά τα χειμωνιάτικα πανωφόρια. Ένα τέτοιο παλτό δεν είναι μόνο διαχρονικό, αλλά και εξαιρετικά μοντέρνο προσφέροντας πάντα, μα πάντα, κομψές εμφανίσεις. Ο κατάλληλος «σύμμαχος» για τα χειμωνιάτικα outfits μας.

Το διαχρονικό ψηλόμεσο τζιν

Τα ψηλόμεσα τζιν αποτελούν από τα απόλυτα musts της γκαρνταρόμπας και από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Επίλεξε ένα με πιέτες και αρκετά ψηλή «μέση» που θα αναδείξει τις καμπύλες.

Το chic blazer

Ένα σακάκι είναι τρομερά versatile. Ειδικά, όταν το χρώμα ή το μοτίβο του είναι εξίσου versatile. Ένα μονόχρωμο σακάκι σε ουδέτερη απόχρωση ή σε καρό μοτίβο είναι το τέλειο jacket για να δημιουργήσεις layers και εξαιρετικά χειμωνιάτικα (και όχι μόνο) σύνολα.

Το νέο αγαπημένο σου πουλόβερ

Ασύμμετρο μάλλινο μακρυμάνικο πουλόβερ με στρίφωμα σε απαλό ροζ χρώμα με ραβδώσεις και στρογγυλό λαιμό. Διαθέτει διαφάνεια στα μανίκια.

Τα stylish sneakers

Ένα ζευγάρι sneakers δεν είναι ποτέ αρκετό. Εκτός των διαχρονικών λευκών sneakers, ένα ζευγάρι hi-tops μποτάκια σε μοντέρνο χρώμα και σχέδιο, αποτελεί ένα από τα essentials της γκαρνταρόμπας. Το στιλ αυτό παπουτσιού θα αναδείξει όλες τις casual εμφανίσεις σου, προσφέροντας έξτρα πόντους στιλ.

Το απόλυτο kimono jacket

Κάπα kimono εξαιρετικής ποιότητας και διπλής όψης σε άνετη γραμμή, με V λαιμόκοψη, τρουα καρ μανίκια και ζώνη που δένει στη μέση. Με floral και καρό Prince de Galles ασπρόμαυρα μοτίβα.

Τα τόσο απαραίτητα μαύρα γυαλιά ηλίου

Από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ της ντουλάπας μας, είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου (κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα). Όχι μόνο μας προστατεύουν από τον ήλιο, αλλά μας προσφέρουν και σούπερ κομψές εμφανίσεις. Ειδικά, αν επιλέξεις ένα κλασικό σχέδιο σαν το παραπάνω που θα το φοράς μια ζωή, χειμώνα και καλοκαίρι.

Η «θα-τη-κρατάς-μια-ζωή» crossbody bag

Μαζί με την everyday day bag που κρατάμε κάθε μέρα, από τη λίστα με τα musts της γκαρνταρόμπας (και των αξεσουάρ), δεν λείπει μια crossbody bag. Επιλέγοντας μια σε διαχρονική απόχρωση και σχέδιο, θα την κρατάς μια ζωή. Είναι τόσο versatile που θα τη λατρέψεις. Φοριέται από το πρωί με τα κοστούμια της δουλειάς μέχρι και το βράδυ με τα πιο fun, βραδινά σύνολά σου.