PUBLI
SPONSORED

Βελούδινο δέρμα με το καινοτόμο σύστημα Laser Plus

Το επαναστατικό σύστημα οριστικής αποτρίχωσης Laser Plus συνδυάζει δύο τεχνολογίες laser σε μία θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα και ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μπορεί ακόμη το καλοκαίρι να αργεί και να θεωρείς πως έχεις μπροστά σου άπλετο χρόνο μέχρι να αρχίσει να σε απασχολεί και πάλι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και το μαρτύριο του καθημερινού ξυρίσματος ή το άγχος και ο πόνος της αποτρίχωσης με κερί. Όμως, όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή, έτσι και στη μάχη με την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα το timing και η σωστή προσέγγιση είναι εξαιρετικά σημαντικοί παράγοντες.

Για να μπορέσεις λοιπόν φέτος το καλοκαίρι, και για όλα τα επόμενα καλοκαίρια της ζωής σου, να απολαμβάνεις ένα μόνιμα βελούδινο και τέλεια αποτριχωμένο δέρμα, χωρίς θυλακίτιδες, ουλές, ερεθισμούς, σκιές και πανάδες, πόνο, άγχος και ελάχιστη διάρκεια αποτελέσματος, χρειάζεται η κατάλληλη επιστημονική θεραπεία με την εγγύηση των ειδικών και ένα επαρκές χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση των συνεδριών σου.

Γιατί Laser Plus;

Η αποτρίχωση με laser είναι αποδεδειγμένα η μόνη μέθοδος που μπορεί να εγγυηθεί μόνιμα και οριστικά αποτελέσματα κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, ενώ είναι και η μόνη θεραπεία οριστικής αποτρίχωσης που φέρει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά της, εφόσον πραγματοποιείται από ιατρικό προσωπικό. Όμως, υπάρχουν διάφοροι τύποι laser και καθένας ανταποκρίνεται σε διαφορετικούς τύπους δέρματος και τρίχας. Το Laser Plus αποτελεί τον πιο πρωτοποριακό και καινοτόμο συνδυασμό, που ενώνει δύο διαφορετικές τεχνολογίες laser σε ένα σύστημα, ώστε να μπορεί να δώσει εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε τύπο τριχοφυΐας και δέρματος.

Το Laser Plus παντρεύει για πρώτη φορά την αξεπέραστη τεχνολογία Αλεξανδρίτη με την εξειδικευμένη τεχνολογία Nd:Yag, προσφέροντας μία θεραπεία που μπορεί να δρα απόλυτα στοχευμένα και να διοχετεύει την ενέργεια του laser επιλεκτικά, ανάλογα με την περίπτωση που έχει να αντιμετωπίσει. «Αλλιώς θα αντιμετωπίσουμε μία σκούρα τριχοφυΐα σε μία ανοικτόχρωμη επιδερμίδα, αλλιώς μία ξανθιά τριχοφυΐα και αλλιώς μία σκουρόχρωμη επιδερμίδα και για λόγους αποτελεσματικότητας και για λόγους ασφαλείας. Είναι πάρα πολύ βασικό να μπορούμε να έχουμε στη διάθεσή μας κορυφαίας τεχνολογίας, εξειδικευμένα και υπερσύγχρονα μηχανήματα, καθώς και να τα χειρίζεται πάντα ένα ιατρικό χέρι, καθώς μόνον έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε το οριστικό αποτέλεσμα, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για τον ασθενή», λέει ο εξειδικευμένος δερματολόγος Δρ. Πέτρος Φλώρος. Επίσης, λένε οι ειδικοί είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείς πιστά το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας σου, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις τη στιγμή που θα το χρειάζεσαι.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

-Για ένα πλήρως ολοκληρωμένο αποτέλεσμα για πάντα θα χρειαστείς περίπου 5-7 συνεδρίες. Οι 3 πρώτες συνεδρίες, που είναι και οι πιο σημαντικές γιατί ουσιαστικά εξαφανίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό τριχοφυΐας, θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 6-8 εβδομάδες, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις τώρα, που έχεις μπροστά σου χρόνο μέχρι το καλοκαίρι.

-Από την πρώτη κιόλας συνεδρία με το Laser Plus εξαφανίζεται περίπου το 40% της τριχοφυΐας και δεν εμφανίζεται ξανά.

-Η πρωτοποριακή τεχνολογία Laser Plus παρέχει ασύγκριτη ασφάλεια και περιλαμβάνει πολύ λιγότερους περιορισμούς σε σχέση με τις παλαιότερες τεχνολογίες οριστικής laser αποτρίχωσης.

-Εάν η τριχοφυΐα οφείλεται σε ορμονική ανισορροπία, είναι πολύ βασικό να αντιμετωπίζεται παράλληλα και το ορμονικό πρόβλημα για ένα τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο.

-Η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής, εφόσον πραγματοποιείται με αυθεντικές και πιστοποιημένες συσκευές laser που ανανεώνονται συχνά και συντηρούνται σωστά, ενώ είναι εξαιρετικά σημαντικό να πραγματοποιείται από ιατρικά χέρια. Ένα μεγάλο ιατρικό κέντρο μόνο μπορεί να διαθέτει τα μέσα και τους πόρους, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί και τους δύο ανωτέρω παράγοντες.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Dr. Πέτρο Φλώρο, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, ενεργό μέλος της Αμερικανικής AAD και της Ευρωπαϊκής EADV, πιστοποιημένο δερματολόγο για τις θεραπείες Thermage CPT, Ulthera και Fraxel Restore Dual και εκπαιδευτή για την εφαρμογή εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέως και νημάτων ανάρτησης. Επιστημονικό Διευθυντή του Ιατρικού Κέντρου Neotis (www.neotis.gr)