PUBLI

TONI&GUY Hair Meet Wardrobe

Τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe πρωταγωνίστησαν για ακόμα μια σεζόν στο London Fashion Week SS15, που πραγματοποιήθηκε 12 με 16 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις στα hair looks, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, μέσα από τις συλλογές των ταλέντων της βρετανικής design σκηνής.

Ο Mark Hampton, Global Hair Ambassador των TONI & GUY, εμπνευσμένος από τα σχέδια του βρετανικού δίδυμου της Marchesa, της εξεζητημένης Sophia Webster, του jet-setter σχεδιαστή Matthew Williamson, της εκκεντρικής Vivienne Westwood RED LABEL, και του πολυμορφικού label Fashion East, παρουσίασε τα hair looks που ανέδειξαν στο maximum τα fashion trends της σεζόν.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το βρετανικό δίδυμο της Marchesa που επέστρεψε στο Λονδίνο για την παρουσίαση της επετειακής του συλλογής, για τα 10 χρόνια του οίκου στο χώρο της μόδας. Η συλλογή, αποτελούμενη από λαμπερές red carpet τουαλέτες με μποέμ στοιχεία, ήταν εμπνευσμένη από τη γυναίκα του Woodstock αλλά στη μοντέρνα της εκδοχή. Σύμφωνα με τον Mark Hampton: “Το Marchesa SS15 hair look, είναι η επιτομή του σύγχρονου bohemian glamour στυλ. Η γυναίκα Marchesa είναι ανήσυχο πνεύμα και προέρχεται από ένα σύγχρονο Woodstock. Τα μαλλιά της είναι ανέμελα με ογκώδεις μπούκλες στα τελειώματα, συνθέτοντας έτσι ένα θηλυκό και διακριτικό look”. Το TONI&GUY hairstyle που αναδεικνύει το Marchesa hair look είναι το TONI&GUY Hair meet Wardrobe Glamour Volume Plumping Whip, ενώ ειδικά γι’ αυτή τη συνεργασία θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά Limited Edition συσκευασίες “by Marchesa” των προϊόντων Sea Salt Spray και Heat Protection Mist.

 

Η Sophia Webster, η βρετανίδα σχεδιάστρια παπουτσιών και αξεσουάρ, ήταν η επόμενη που εντάχθηκε στο line up αυτής της σεζόν με τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe. Η συλλογή της, εμπνευσμένη από τη rave κουλτούρα των ‘90s, με έντονα φρουτώδη χρώματα συνδυασμένα με Aztec prints και θηλυκά club-colour camo prints, συνέθεταν ένα πολύχρωμο punk σκηνικό που χαρακτηρίζει τα shows της σχεδιάστριας. Ο Mark Hampton χαρακτήρισε τη συλλογή της Sophia ως “η ζούγκλα στο μεγαλείο της” και, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, δημιούργησε 12 ξεχωριστούς cuber punk χαρακτήρες με τα μαλλιά τυλιγμένα να σχηματίζουν τόξα ή κοτσίδες. Το προϊόν που ανέδειξε το Sophia Webster hair look είναι το TONI&GUY Hair meet Wardrobe Dry Shampoo.

 

Ο Mathew Williamson στη συλλογή που παρουσίασε, εμπνεύστηκε από την αισιοδοξία και την αίγλη τη δεκαετίας του ’70. Η συλλογή δημιουργήθηκε για γυναίκες με θηλυκότητα, δυναμισμό και κύρος, που παράλληλα όμως, χαρακτηρίζονται από ένα παιχνιδιάρικο και ενθουσιώδες πνεύμα. Το TONI&GUY hairstyle που αναδεικνύει τη συλλογή είναι το TONI&GUY Hair meet Wardrobe Glamour Volume Plumping Whip καθώς δημιουργεί ένα Flirty, ανέμελο look με πλούσιες και ζωηρές μπούκλες, προβάλλοντας τη θηλυκότητα και την κομψότητα.

 

 

Η Vivienne Westwood παρουσίασε τη συλλογή ρούχων Red Label, που χαρακτηρίζει τη γυναίκα που γεννήθηκε σε ένα προνομιακό περιβάλλον, έχει καλλιτεχνική φύση, είναι τολμηρή, κοινωνική, θερμή και τραβά την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Εμπνέεται από το Look της και αυτό είναι κινητήριος δύναμη για εκείνη. Εμπνευσμένος από το κλασσικό στυλ της Marilyn Monroe, με απείθαρχα και έντονα τελειώματα στα μαλλιά, μέχρι τα punky-girls με φιόγκους και μακριές αφέλειες, ο Mark Hampton ανέδειξε τη μοναδικότητα του στυλ της γυναίκας Red Label, σε κάθε της έκφανση. Το TONI&GUY hairstyle που χαρακτηρίζει και αναδεικνύει τη Red Label συλλογή της Vivienne Westwood, είναι η TONI&GUY Hair meet Wardrobe Classic Smoothing Lotion.

 

 

Οι Fashion East, που στο σχήμα των Helen Lawrence και Louise Alsop εντάχθηκε φέτος και ο ταλαντούχος Ed Marler, παρουσίασαν συλλογές που κέντρισαν το ενδιαφέρον των fashionistas προσφέροντας κάτι το ανατρεπτικό. Ο Ed Marler, με χρυσοκέντητα jackets και αλεξίσφαιρα γιλέκα, μετέφερε το κοινό στη μυστηριώδης «εποχή» των Βαμπίρ και των Λυκανθρώπων. Tribe μπαντάνες και ατελείωτες μπούκλες με μυτερά τελειώματα. Ο Mark Hampton ανέδειξε αυτό το look χρησιμοποιώντας TONI&GUY Hair meet Wardrobe Glamour Firm Hold Hairspray.

 

 

Από την άλλη πλευρά, η Helen Lawrence μάς μετέφερε στο κέντρο της πόλης, φέρνοντας πολύ καλοκαίρι και πολύ χρώμα μέσα από ροζ tops και oversized denim jackets. O Mark Hampton, χρησιμοποίησε TONI&GUY Hair meet Wardrobe Casual Dry Shampoo για να δημιουργήσει χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες δεμένες πίσω χαμηλά, σε αλογοουρά. Τα hair looks ολοκληρώνονταν με μια δόση χρώματος, χαρίζοντας μια παιχνιδιάρικη νότα στην πασαρέλα.

 

 

Το show των Fashion East έκλεισε η δυναμική και επαναστατική Louise Alsop, με τη συλλογή της επηρεασμένη από τον αφηρημένο εξπρεσιονιστή Joan Mitchell και τα 90’s. Ο Mark Hampton μετέφερε το Look της Angelina Joile στο «Gone in 60 seconds» με τα μαλλιά χωρισμένα και τυλιγμένα σε διαφορετικά τμήματα. Τα επαναστατικά χτενίσματά του δημιουργήθηκαν με TONI&GUY Hair meet Wardrobe Creative Extreme Hold Hair Spray.