ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Το παγωμένο της μόδας

Είναι επιλογή διατροφής για ολοένα και περισσότερους. Μια επιλογή που συνδυάζει την απόλαυση ενός επιδόρπιου με τη λύση για την τέλεια σιλουέτα. Ένα απενοχοποιημένο γλύκισμα που σταθερά αυξάνει τους οπαδούς του, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό με κύριο πρεσβευτή του το Chillbox που με τα μοντέρνας αισθητικής καταστήματά του μεταφέρει το ελληνικό frozen yogurt σε 10 χώρες.

Βασικό συστατικό επιτυχίας του, η βάση του ελληνικού φρέσκου γάλακτος χαμηλών λιπαρών, που αποτελεί μια από τις καλύτερες πηγές ασβεστίου, φωσφόρου και  μεταλλικών στοιχείων. Με ελάχιστες θερμίδες, από 96 έως 120 ανά 100 g ανάλογα με τη γεύση, το frozen yogurt chillbox σου επιτρέπει να δημιουργήσεις την απόλαυση που επιθυμείς διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία φρούτων, ξηρών καρπών, δημητριακών, μπισκότων,  και λαχταριστών  σως!Οι αναρίθμητες προτάσεις συνδυασμών αποτελούν μέρος της διασκέδασης chillbox, με τον καταναλωτή να έχει την απόλυτη ελευθερία να ορίσει ο ίδιος τα όρια της… απόλαυσής του.

CHILLBOX FROZEN YOGURT-ICE CREAM.JPG

CHALKIDA 5.jpg 

Τελευταία προσθήκη επιλογών αποτελούν οι 7 νέοι ακαταμάχητοι συνδυασμοί  frozen yogurt  Chillbox: Ατομικό  προφιτερόλ,  μίνι  σουφλέ σοκολάτας,  κομματάκια εκμέκ,  κομματάκια σοκολατόπιτας,  μπουκιές  βάφλας,  μίνι  μακαρόν  και  μίνι μάφινς έρχονται να εμπλουτίσουν τα toppings των Chillbox!

108.jpg

Πειρασμοί γεύσεων με λιγότερες… τύψεις καθώς, όσον αφορά στα λιπαρά η φυσική γεύση έχει 1,5% λιπαρά που προέρχονται από το γάλα και το γιαούρτι, ενώ  μοναδική γεύση που έχει λιπαρά περίπου 2,8% είναι η σοκολάτα όπου τα λιπαρά προέρχονται από το κακάο. Επιπλέον το frozen yogurt της Chillbox περιέχει ινουλίνη σε ποσοστό 2,8%, μια φυσική ουσία που υπάρχει σε πολλά φρούτα και λαχανικά (όπως και στη ρίζα ραδικιού από όπου προέρχεται η συγκεκριμένη που χρησιμοποιείται στο frozen yogurt της Chillbox). Η ίδια μορφή χρησιμοποιείται ευρέως και σε βρεφικές τροφές, δημητριακά και μπάρες δημητριακών, επιδόρπια, γιαούρτια κ.α. Στα προϊόντα αυτά μπορεί να αναφέρεται ως «φυτικές ίνες» ή «πρεβιοτικές ίνες» που ως γνωστόν ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού, βελτιώνουν την λειτουργία του και αυξάνουν το μεταβολισμό.

CHALKIDA 20.jpg