PUBLI

Το Nobu Festival τον Ιούλιο στο Matsuhisa Athens

Ο πολυβραβευμένος διεθνής chef δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον Nobu Food Festival.

Παραμένοντας ένα από τα γοητευτικότερα εστιατόρια των Αθηνών και της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Matsuhisa Athens στον Αστέρα της Βουλιαγμένης αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τη γαστρονομία της πόλης και υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Ο Head Chef Βασίλης Παπαθεοδώρου  και ο Sushi chef Τόνυ Βρατσάνος έχουν αποδειχθεί άξιοι της εμπιστοσύνης του θρυλικού σεφ Nobu και τα νέα πιάτα που δημιουργούν, διαμορφώνουν συνεχώς τάσεις  στη γιαπωνέζικη fusion κουζινα. Aυτό το καλοκαίρι δημιουργούν special new style πιάτα όπως “shrimps uni dill” (γαρίδες κοιλάδος με αχινό και άνηθο), “toro yuzu miso”, “colrabi salad” και “white fish truffle soy”.

Eιδικότερα, στις 16 & 17 Ιουλίου στο Matsuhisa Athens επίτιμος καλεσμένος θα είναι ο διάσημος celebrity chef Nobuyuki “Nobu” Matsuhisa, ενώ από τις 18 Ιουλίου έως και 22 θα δώσει το παρώνν στο Matsuhisa της Μυκόνου…

Μόνο για αυτές τις ημέρες, o κορυφαίος chef δημιουργεί ένα special Omakase menu εμπνευσμένο από την τοπική παράδοση, επιλέγοντας ο ίδιος αγνά, ελληνικά, προϊόντα. Το ειδικό menu  μπορεί να συνοδεύτεί από συνδυασμό λευκής και ροζέ σαμπάνιας, καθώς και από ροζέ κρασιά Προβηγκίας, υπό την επιμέλεια της Head Sommelier Μαριάννας Λαναρά η οποία παντρεύει με μοναδικό τρόπο τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Nobu με τις αντίστοιχες. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα κατανάλωσης μιας magnum φιάλης Whispering Angel σε special τιμή των 100ευρώ.

MARTINI BAR

Στο Martini bar μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια έντονη ημέρα, παρέα με τους φίλους σας και να απολαύσετε τα καλύτερα martinis και άλλα διάσημα cocktails της πόλης. Στη νέα λίστα με κοκτέιλς του Martini bar, που επιμελήθηκε ο Head bartender Χάρης Γεωργόπουλος, ξεχωρίζουν οι συνδυασμοί με premium spirits και αγνά υλικά. Eνδεικτικά αναφέρουμε ένα «water melon daiquiri» (φρεσκοστιμένο καρπούζι και premium sake), «Peruvian negroni» (pisco, blend από ιταλικό βερμούτ και campari μαγειρεμένο σε sous vide με γλυκές πράσινες πιπεριές), «twisted zombie» (blend από παλαιωμένα ρούμι, πουρέδες από φρέσκα φρούτα και σιρόπια από μπαχαρικά.

Η πρότασή μας είναι να συνδυάσετε τα εξαιρετικά cocktails με μια λαχταριστή ποικιλία  από εδέσματα σε στυλ tapas. Η εκτενής λίστα των cocktails συνοδεύεται με το ολοκαίνουριο Summer Omakase ώστε να βιώσετε την εμπειρία της φιλοσοφίας του Matsuhisa Athens, σε ένα μενού 6 πιάτων στην τιμή των 60 ευρώ το άτομο.

SUMMER OMAKAMASE

Sea Bass Dry Miso

Baby Root Vegetable Salad with Wasabi and Smoked Soy

Matsuhisa Sushi selection

Black cod Ginger Miso

Black Angus Skirt Steak with Pink Pepper Miso

Whiskey cappuccino

 

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης

Ώρες Λειτουργίας:

Κυριακή – Πέμπτη 19:30-01:00

Παρασκευή – Σάββατο- Κυριακή 19:30-01:30