PUBLI

To νέο Effaclar Serum εξασφαλίζει μέγιστη αποτελεσματικότητα για τους ενήλικες με δέρμα με τάση ακμής

Η La Roche-Posay, η #1μάρκα περιποίησης που συνιστούν οι δερματολόγοι παγκοσμίως ,λανσάρει τον πρώτο της ορό για το δέρμα με τάση ακμής, ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες, με απολεπιστικά οξέα και καταπραϋντικά συστατικά. Το νέο Effaclar Ultra Concentrated Serum εξασφαλίζει αποδεδειγμένη άμεση αποτελεσματικότητα, με ορατή βελτίωση του δέρματος από την 1η μέρα.

Με το 40% των γυναικών ηλικίας 20-40 ετών να εξακολουθούν να πάσχουν από ακμή, η δερματική αυτή πάθηση συνεχίζει να αποτελεί πρόβλημα και μετά το πέρας της εφηβείας, με
σημαντικό ψυχολογικό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση του ατόμου. Σε σύγκριση με τους εφήβους, οι γυναίκες με δέρμα με τάση ακμής έχουν διαφορετικές
προσδοκίες ως προς την υφή των προϊόντων που χρησιμοποιούν. Εκτός από τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα, σημασία για εκείνες έχουν και τα σημάδια ακμής. Τα σημάδια αυτά οφείλονται κυρίως στη μη συμμόρφωση σε δερματολογικές θεραπείες και σε καλλυντικά προϊόντα με πολύ επιθετική δράση (π.χ. μηχανική απολέπιση).

«Στις ενήλικες γυναίκες, η ακμή χαρακτηρίζεται από φλεγμονώδεις κύστες που παρατηρούνται στην περιοχή της γνάθου και στον λαιμό», λέει η καθηγήτρια Δρ. Brigitte Dreno, δερματολόγος και Πρόεδρος του Τμήματος Δερματολογίας – Ογκολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νάντης στη Γαλλία. Οι εξάρσεις ακμής πριν από την εμμηνόρροια είναι
συνήθεις, και συνδέονται με τις ορμονικές μεταβολές. Μολονότι το 50-60% των περιπτώσεων μοιάζουν με την εφηβική ακμή, η ακμή των ενηλίκων παρουσιάζει εντονότερη περίσσεια
σμήγματος, η οποία οδηγεί σε κλειστούς φαγέσωρες και επιφανειακές φλεγμονώδεις αλλοιώσεις.»

Το Effaclar Ultra Concentrated Serum επηρεάζει ορατά την όψη του δέρματος, με το 83% των καταναλωτών που έλαβαν μέρος σε κλινική μελέτη να δηλώνουν ότι το δέρμα τους φαινόταν πιο λείο και η υφή του βελτιώθηκε από το πρώτο κιόλας πρωί.

 

Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα πανίσχυρα αποτελέσματα του ορού και μετά από 4 εβδομάδες χρήσης στα σπυράκια (-45%), στα μαύρα στίγματα (-20%) και στα σημάδια (-49%). Ακόμα και μετά τη διακοπή της χρήσης, ο νέος ορός Effaclar κατέδειξε αποτελεσματική δράση ενάντια στην επανεμφάνιση των δερματικών
ατελειών.

Επιπλέον, ο ορός παρουσίασε υποσχόμενα αποτελέσματα ενάντια στα σημάδια γήρανσης, με το 92% των γυναικών στην καταναλωτική δοκιμή να αναφέρουν ότι μείωσε τις λεπτές γραμμές. Αυτό οφείλεται στον εμπλουτισμό της σύνθεσης με γλυκολικό οξύ –ενός αναγνωρισμένου συστατικού στην αντιγηραντική περιποίηση.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΡΓΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το Effaclar Ultra Concentrated Serum εμπεριέχει έναν συνδυασμό απολεπιστικών και καταπραϋντικών ενεργών συστατικών σε υψηλές συγκεντρώσεις, για μέγιστη αποτελεσματικότητα στο δέρμα με τάση ακμής ενηλίκων:

• LHA (0,45%): παράγωγο σαλικυλικού οξέος, το οποίο απολεπίζει απαλά την επιφάνεια του δέρματος και βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
• Σαλικυλικό οξύ (1,5%): συντίθεται φυσικά από κάποια φυτά και απαντάται στα φρούτα· διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα αποφράσσοντας τους πόρους και προλαμβάνοντας τη συσσώρευση σμήγματος.
• Γλυκολικό οξύ (3,5%): συντίθεται φυσικά από ζαχαρότευτλα· ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση βελτιώνοντας τη λάμψη και τη διαύγεια του δέρματος, με υψηλή αποτελεσματικότητα στα σημάδια.
• Νιασιναμίδη (2%): απαντάται εκ φύσεως στο σώμα μας και είναι γνωστή και ως βιταμίνη Β3· ενισχύει τον δερματικό φραγμό, μειώνει τους πόρους και φωτίζει τις σκούρες κηλίδες.
• Ιαματικό νερό La Roche-Posay (2%): προσφέρει καταπράυνση και ανακουφίζει από τη δυσφορία.

Την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα του ορού συμπληρώνουν η υψηλή ανοχή και η ευχάριστη υφή του προϊόντος: το 100% των χρηστών συμφώνησαν ότι νοιώθουν το δέρμα τους άνετο, το 98% δήλωσαν ότι το προϊόν είναι απαλό με το δέρμα, και το 97% ανέφεραν ότι προσφέρει αίσθηση ευεξίας στο δέρμα.2 Το νέο Effaclar Ultra Concentrated Serum θα είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία και σε άλλα σημεία πώλησης παγκοσμίως από τον Σεπτέμβριο του 2020. Το λανσάρισμά του θα συνοδεύεται από ψηφιακή καμπάνια που προάγει την ψυχολογική ενδυνάμωση, στη μάχη για ένα καλύτερο δέρμα.