PUBLI

Το κορυφαίο athleisure brand Sugarfree πρωτοπορεί για άλλη μια φορά παρουσιάζοντας το The Wellness Project.

Στην ιδιαίτερη εποχή που διανύουμε, όπου το ζήτημα της υγείας και της ευεξίας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, το κορυφαίο athleisure brand Sugarfree πρωτοπορεί για άλλη μια φορά παρουσιάζοντας το The Wellness Project

Πιστή στις αξίες της, η δημοφιλής ελληνική εταιρία, σχεδίασε ένα εντελώς δωρεάν, ολοκληρωμένο εβδομαδιαίο online πρόγραμμα γυμναστικής, διατροφής και ψυχολογίας, επιστρατεύοντας 6 top experts: την pilates instructor Μαρία-Λουΐζα Βούρου (@maria_louiza_real), την personal trainer Μυρτώ Καλογεροπούλου (@myrtokalogeropoulou), την ψυχολόγο Σάντυ Κουτσοσταμάτη (@sandy_koutsostamati), τις διατροφολόγους Ειρήνη και Νάσια Πασχαλέρη (@eirinipaschaleri & @nasiapaschaleri), και τη yoga instructor Νίκη Πετρουλάκη (@nickipetroulaki_yoga_fit).

 

Οι έξι καταξιωμένες ειδικοί wellness, ανταποκρίθηκαν εγκάρδια στην πρωτοβουλία της Sugarfree και για έναν μήνα, από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίουκάθε απόγευμα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, σε ανοιχτό διάλογο με το κοινό θα προσφέρουν live συνεδρίες μέσω του Instagram account @sugarfreeshops προκειμένου να μυήσουν τα απανταχού SugarGirls στον κόσμο του ευ ζην, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους.

 

  • Δευτέρα στις 20:00: Το πρόγραμμα της εβδομάδας ξεκινά με την οργάνωση του ψυγείου, τους κανόνες της σωστής διατροφής και χρήσιμα tips για την καλύτερη θωράκιση του οργανισμού από την Ειρήνη Πασχαλέρη, βιολόγο με ειδίκευση στη διατροφή, και τη Νάσια Πασχαλέρη, διαιτολόγο με εξειδίκευση στη Γεροντολoγία. Οι δύο δημοφιλείς αδερφές από τη Θεσσαλονίκη, ιδρύτριες της ”Natural Health Clinic” και δημιουργοί του concept «Food Sherlocks – Τρώω Υγιεινά όπου και αν βρίσκομαι» θα προσφέρουν συμβουλές για τη μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους και τη διατήρησή του, πάντα με επίκεντρο την τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς.

 

  • Τρίτη στις 18:30: Οι Τρίτες είναι αφιερωμένες στο Pilates υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Λουΐζας Βούρου. Με βασικό στόχο την ευλυγισία των μυών, την ενδυνάμωση του σώματος και τον έλεγχο της αναπνοής, η νέα μαμά θα μας μάθει από την αρχή τα ευεργετικά του πλεονεκτήματα της Νο1 μεθόδου σωματικής μεταμόρφωσης που η ίδια γνώρισε πριν από χρόνια και πλέον μεταδίδει με ενθουσιασμό ως δασκάλα στις μαθήτριές της.

 

  • Τετάρτη στις 19:30: Η ταχύτατα ανερχόμενη personal trainer Μυρτώ Καλογεροπούλου και ιδιοκτήτρια του LAB by Myrto Kalogeropoulou, αναλαμβάνει τη διαλειμματική προπόνηση (HIIT) που λειτουργεί με το βάρος του σώματος ή και τον βασικό εξοπλισμό που οι περισσότεροι διαθέτουμε στο σπίτι. Οι ασκήσεις της βασίζονται στη μαγεία της φυσικής κίνησης και απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, με απώτερο σκοπό την πειθαρχία, τη συγκέντρωση, τη σωματική και νοητική αντοχή.
  • Πέμπτη στις 19:30: Καθώς η ευεξία πηγάζει εκ των έσω, μετά από δύο συναπτές ημέρες γυμναστικής, σειρά έχει το mental fitness. Η γνωστή ψυχολόγος, συγγραφέας, και μητέρα δύο κοριτσιών, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, που ειδικεύεται στη γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, θα μας βοηθήσει να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του εσωτερικού μας κόσμου: να κατανοήσουμε τα συναισθήματά μας, να κάνουμε σωστή διαχείριση, να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας στη θετική στάση απέναντι στα πράγματα, και βέβαια να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές που προκύπτουν από τη νέα καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε.

 

  • Παρασκευή στις 19:00: Η εβδομάδα κλείνει με θετική ενέργεια, χαλάρωση, μυϊκή και πνευματική ενδυνάμωση από την κορυφαία Yoga Guru και ιδιοκτήτρια του Power House Project Νίκη Πετρουλάκη. Βασισμένη στην αρχή ότι αυξάνοντας τα ενεργειακά μας αποθέματα, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε είδους εμπόδια που φράσσουν τον δρόμο προς την εξέλιξή μας, η Νίκη θα μοιραστεί μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις της που θα τονώσουν την ψυχοσωματική μας ανάπτυξη και θα δομήσουν δυνατό σώμα και πνεύμα.

 

Don’t miss your date with Sugarfree!

Join us on the #SugarfreeWellnessProject