ΕΞΟΔΟΣ

The Meet Market: Η πιο fun αγορά της πόλης κάνει στάση στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Το Meet Market, η μετακινούμενη αγορά-θεσμός της πόλης, στήνει τη μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή δημιουργικότητας στις 25 & 26 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι μεγάλες καλοκαιρινές αποδράσεις, το Meet Market γίνεται ξανά σημείο συνάντησης της εγχώριας επιχειρηματικότητας και μας καλεί στην πιο διασκεδαστική αγορά της πόλης.

Περισσότεροι από 100 ταλαντούχοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί γίνονται νομάδες, βγαίνουν από τα ατελιέ, τα καταστήματα και τα εργαστήρια τους και συγκεντρώνονται όλοι μαζί κάτω από την industrial στέγη του Παλιού Αμαξοστασίου για να παρουσιάσουν σε όλους εμάς τις καινοτόμες και ευφάνταστες ιδέες τους.

Ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων designers, home-deco αντικείμενα με αισθητική που ξεχωρίζει. Χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, παραδοσιακά τρόφιμα από καλλιεργητές της ελληνικής υπαίθρου. Sustainable προϊόντα και είδη για το παιδί σχεδιασμένα με φροντίδα και προσοχή. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις made in greece δημιουργίες, που θα συνθέσουν μια σύγχρονη pop-up αγορά στην καρδιά της Αθήνας. 

Παράλληλα, τη μουσική στα deckσ θα επιμεληθούν οι αγαπημένοι DJs του Meet Market που θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο κάθε δύο ώρες.  Η ελληνική craft μπίρα θα σερβίρεται παγωμένη και τα cocktails θα ρέουν άφθονα. Νόστιμο street food θα μάς χορτάσει, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια & workshops εντελώς δωρεάν.

Λίγα λόγια για το Meet Market:

Μια γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, κοσμήματα, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα περιποίησης, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, δραστηριότητες για παιδιά, δώρα για όλους, DJ sets και θετική ενέργεια.

Δραστηριότητες για Παιδιά στο Meet Market

 • Σάββατο 25/06

Θεατρικό Παιχνίδι & Εργαστήρι by Strigles | 18:00

Μια ξεχωριστή εμπειρία διαδραστικού ταξιδιού και παιδαγωγικού παιχνιδιού εμπνευσμένη από το κλασσικό αριστούργημα παιδικής λογοτεχνίας της Αγγλίδας συγγραφέα Εντιθ Νέσμπιτ (“Τα παιδια που εβλεπαν τα τρένα να περνούν”) Με όχημα το παιχνίδι, θα γνωρίσουμε τον κλειδούχο του σιδηροδρομικού σταθμού, έναν μυστηριώδη κύριο που ταξιδεύει πάντα με το τρένο τον 19:16 και θα γίνουμε η βαλίτσα του που ταξιδεύει, χτίζοντας μαζί την αφήγησή της. Αλλά ποιός είναι ο μυστηριώδης κύριος;

Για τη συμμετοχή απαιτείται τηλεφωνική κράτηση θέσης στο 6987611515.

 • Κυριακή 26/06

ΠαιΖΩντας | 17:30-20:30

Οι ninja της διασκέδασης, η ομάδα ΠαιΖΩντας, έρχονται στο Meet Market για υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και αναρρίχηση για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση!

 • Κυριακή 26/06

Fundastick Performing Arts – Bubble Show & Juggling Show | 19:00-20:00

O Παναγιώτης Αργυράκης της Fundastick Performing Arts, θα βρίσκεται μαζί μας για απίθανα ζογκλερικά και ακροβατικά από το τσίρκο και τεράστιες σαπουνόφουσκες σε ένα show για όλη την οικογένεια!

*H συμμετοχή σε όλες τις παιδικές δραστηριότητες είναι δωρεάν.

The Meet Market DJ Lineup:

Σάββατο 25/06/2022

 • 16:00 – 18:00: Guru-Ni
 • 18:00 – 20:00: Afrogirl
 • 20:00 – 22:00: A@H20
 • 22:00 – 00:00: Bwana

Κυριακή 26/06/2022

 • 15:00 – 17:00: Mr. Gee
 • 17:00 – 19:00: Pipi Dee
 • 19:00 – 21:00: Dr. Orange
 • 21:00 – 23:00: DJK a/k/a Zegas

The Meet Market: Η πιο fun αγορά της πόλης κάνει στάση στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ