PUBLI

Τα νέα συναρπαστικά αρώματα «Attraction Desire» της Avon αναζωπυρώνουν το πάθος, δημιουργώντας μια ακαταμάχητη φλογερή συμφωνία

Τα αρώματα σχεδιάστηκαν με την φιλοσοφία: να διεγείρουν τις αισθήσεις και να τραβούν τα βλέμματα

H Avon συστήνει δύο νέα αρώματα, τα «Attraction Desire» για Εκείνη και για Εκείνον, προτείνοντας ένα ιδανικό δώρο για να μοιραστείς με το ή τη σύντροφό σου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Φέτος, στις 14 Φεβρουαρίου, η Avon γιορτάζει κάθε μορφή αγάπης και προτείνει υπέροχα δώρα, ξεκινώντας από έναν εκρηκτικό συνδυασμό αρωμάτων για εσένα, που αισθάνεσαι το πάθος να καίει μέσα σου.

Τα «Attraction Desire» είναι το νεότερο δίδυμο αρωμάτων της οικογένειας «Avon Attraction», που απευθύνονται σε ζευγάρια, ενώ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα ζευγάρια αρωμάτων από το 2015 έως το 2020. Ως υπερδύναμη στα αρώματα, η Αvon συνεχώς καινοτομεί και εκπλήσσει τους καταναλωτές, σαγηνεύοντας τις αισθήσεις τους δημιουργώντας μία ακαταμάχητη επιθυμία. 

Όλη η μαγεία βρίσκεται στην κοινή νότα, τη Φλογερή Συμφωνία, ένα πλούσιο και σαγηνευτικό, φρουτώδες συστατικό, που περιλαμβάνει το μεθυστικό ελιξίριο καπνιστού κερασιού και το αισθησιακό απαλό κεχριμπάρι, προσδίδοντας ένα έντονο και ακαταμάχητο χαρακτηριστικό και στα δύο αρώματα της σειράς «Attraction Desire»: το «Attraction Desire για Εκείνη» και το «Attraction Desire για Εκείνον». 

O άνθρωπος πίσω από τα δύο αρώματα είναι η Gabriela Chelariu, αρωματοποιός από τη Ρουμανία, την οποία πάντοτε γοήτευε η φύση. Όσο σπούδαζε φαρμακευτική, ολοκλήρωσε την πρακτική της στην έρευνα νέων μορίων αρωμάτων και επισκέφτηκε τη Γκρας της Γαλλίας, τη γενέτειρα της μοντέρνας αρωματοποιίας. Αύτη ήταν η αρχή του ταξιδιού της στον κόσμο της αρωματοποιίας και, από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε τις σπουδές της στον κλάδο. Το 2014 ένωσε τις δυνάμεις της με την πάλαι ποτέ μέντορα της, Honorine Blanc, ως αρωματοποιός στην κορυφαία εταιρεία Firmenich.

«Tόσο για το αντρικό όσο και για το γυναικείο άρωμα, η έμπνευση προήλθε από το αίσθημα ενθουσιασμού, που όλοι βιώνουμε, όταν ο σύντροφός μας μάς συνεπαίρνει. Χρησιμοποιήσαμε αντιθετικές αλλά γνώριμες νότες, που στη συνέχεια αναμιγνύονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια έκρηξη δυνατών συναισθημάτων, αντίστοιχη με τον ενθουσιασμό που νιώθουμε όταν είμαστε ερωτευμένοι. Το καθένα από τα δύο αρώματα εγείρει ένα διαφορετικό συναισθηματικό στοιχείο ενθουσιασμού και ευχαρίστησης που αναζωπυρώνει την επιθυμία» δήλωσε η Gabriela Chelariu. 

Τα Αρώματα 

Attraction Desire για Εκέινη (ανατολίτικη βανίλια και κεχριμπάρι): ένα άρωμα που θα σε δελεάσει με το σαγηνευτικό απόσταγμα του μαύρου κερασιού, σε συνδυασμό με το αισθησιακό γιασεμί sambac, αφήνοντας μια αίσθηση που διαρκεί με το χρυσό κεχριμπάρι

Αttraction Desire για Εκείνον (ξυλώδες, πικάντικο): αυτό το άρωμα ξεκινάει έντονα με μια αίσθηση από ακαταμάχητο μαύρο κεράσι, εμπλουτισμένο με ίριδα. Αφήνει μια νότα από κεχριμπάρι, δημιουργώντας την αίσθηση διαρκούς επιθυμίας. 

Η Avon είναι από τους πρωτοπόρους στην βιομηχανία των αρωμάτων, καθώς από την ίδρυσή της, το 1886, ασχολείται με την πώληση αρωμάτων και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ένα ακόμα πιο συναρπαστικό κεφάλαιο στην κατηγορία αυτή, με το λανσάρισμα του Attraction Desire, μιας σειράς που συστήνει νέα, σαγηνευτικά αρώματα, για να ξυπνήσουν το πάθος σου. 

Που θα τα βρείτε;

Η σειρά Attraction Desire της Avon είναι διαθέσιμη προς πώληση μέσω των αντιπροσώπων της Avon. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και online στο: avoncosmetics.gr

Έλα κι εσύ στην παρέα της Avon, γνώρισε καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και κέρδισε χρήματα! Μπες τώρα στο youravon.gr