PUBLI

Στις 3 Νοεμβρίου η νέα στάση της περιοδείας “Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα” με την Jill Douka και τον Νικόλα Ουρανό

Στις 3 Νοεμβρίου οι bestseller συγγραφείς και διακεκριμένοι life coaches Jill Douka και Νικόλας Ουρανός, συνεχίζουν την περιοδεία τους «Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα» στην Αθήνα! Μετά τον πρώτο σταθμό στην Κύπρο και το εξαιρετικά επιτυχημένο σεμινάριο της Λευκωσίας, θα συναντήσουν αυτή τη φορά το κοινό τους στο πολυτελές Royal Olympic Hotel της Αθήνας, λίγα μόνο μέτρα από το τη στάση "Ακρόπολη" του Μετρό.

Στις 3 Νοεμβρίου η Jill και ο Νικόλας θα είναι οι βασικοί εισηγητές μιας 4ωρης παρουσίασης των ικανοτήτων που μπορεί κάποιος να αναπτύξει ώστε να ανελιχθεί σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Παράλληλα, θα συστήσουν με παραστατικό τρόπο στους συμμετέχοντες όλους τους τρόπους που θα τους φέρουν πιο κοντά στους πραγματικούς τους στόχους και θα τους διδάξουν πώς να προετοιμάζουν με απλά αλλά μεθοδικά βήματα την επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πρώτοι 50 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους ένα από τα πρώτα συλλεκτικά αντίτυπα του νέου βιβλίου “Ξαφνικά Τώρα”, πριν αυτό κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία, με ιδιόχειρη αφιέρωση των συγγραφέων Τζιλ Δούκα και Νικόλα Ουρανού.

Save the info

Πού: Royal Olympic Hotel, Αθήνα

Πότε: Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ώρα: 10:00-14:00 μ.μ.

Το σεμινάριο συμβάλλει κυρίως:

Στην άμεση κινητοποίηση όσων επιθυμούν να αλλάξουν την καθημερινότητά τους

Στην παρουσίαση των τρόπων δόμησης μιας επιτυχημένης και λειτουργικής ζωής

Στην ανάληψη πρωτοβουλιών και την οριοθέτηση προσωπικών στόχων αλλά και ορίων

Στη μεθοδική δουλειά για την προετοιμασία ενός αύριο που εκπλήσσει ευχάριστα

Οι επόμενες στάσεις της περιοδείας “Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα”θα γίνουν σε:

Ηράκλειο (24/11, Aquila Atlantis Hotel)

Θεσσαλονίκη (1/12 Makedonia Palace)

Το profile των εισηγητών:

Η Jill Douka, συγγραφέας των #1 Παγκόσμιων Best Seller Αγάπη Τώρα και Ευ Ζην Τώρα, Life Coach, είναι βραβευμένη Business Mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Coach Mentor διαπιστευμένη από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching. Έχει εκπαιδεύσει και διδάξει χιλιάδες ανθρώπους στην Ευρώπη, Ασία, και Αμερική.

Είναι η μοναδική Ελληνίδα μέλος του Official Fotbes Coaches Council.

Κάνει σεμινάρια στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Ο διεθνής τύπος την αναγνωρίζει ως μια εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο της αυτοβελτίωσης και του coaching. Η Ελληνο-Καναδικής καταγωγής μέντορας είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή για την επιτυχία των σεμιναρίων (workshops) που διοργανώνει για άτομα που επιθυμούν να ηγηθούν στο χώρο τους και να βρουν την ευτυχία και την απόλυτη επιτυχία στη ζωή τους. 

Η Jill είναι ιδρύτρια του www.globalacademyofcoaching.com. Με εκατοντάδες απόφοιτους, στόχος της Global Academy of Coaching είναι οι απόφοιτοι coaches να καθοδηγήσουν ανθρώπους να γίνουν πετυχημένοι coaches και ηγετικές φιγούρες στον τομέα τους, αλλά και οι ίδιοι να δημιουργήσουν (και να διατηρήσουν) ισορροπημένες, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις ζωής, ξεκλειδώνοντας το πραγματικό φάσμα των δυνατοτήτων τους, τις δεξιότητες και ικανότητές τους, ώστε να επιτύχουν αυτό που έχουν ονειρευτεί.

Κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και απόφοιτος της Διεθνούς Ακαδημίας Coaching,  η Jill έχει επίσης σπουδάσει Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο του Cornell και είναι κάτοχος Masters στη Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Πολιτικών Επιστημών από το Université Paris Dauphine.

Με συχνές παρουσίες στην παγκόσμια, ελληνική και Κυπριακή τηλεόραση και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, η Jill έχει επίσης παρουσιαστεί σε παγκοσμίου φήμης περιοδικά και εφημερίδες, όπως Forbes, The Times of India, Huffington Post, Madame Figaro και άλλα, ενώ κάνει αισθητή την παρουσία της σε φιλανθρωπικές ενέργειες ανά τον κόσμο. Μπορείς να πάρεις μια γεύση από τις ομιλίες της Jill εδώ.

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλα Ουρανό και μαζί με τις κόρες τους Mαριλένα και Joy, ζουν και εργάζονται ανα τον κόσμο.

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, εμπνευσμένος ομιλητής, συγγραφέας και διακεκριμένος Σύμβουλος Γάμου. Είναι ο ιδρυτής του www.jillandnikolas.com και βραβευμένος Συγγραφέας των #1 International bestselling βιβλίων: 

​”Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι” και

“Ευ Ζην Τώρα: 3 κλειδιά για το Πώς να Πραγματοποιήσεις τα Όνειρά σου”

Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλαδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική.

Αρθρογραφεί και Εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου.

Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka. Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας “ολόκληρο”.