PUBLI

Red Center: η νέα εποχή του co-working στην Αττική έφτασε

Τo ολοκαίνουριo Red Center στο Παλαιό Φάληρο προσφέρει bespoke λύσεις συνεργατικής εργασίας για όλους

To Red Center άνοιξε τις πόρτες του στην αρχή της χρονιάς και προσφέρει ευέλικτες λύσεις στέγασης γραφείων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Το Red Center σχεδιάζει βέλτιστες κι ευέλικτες υπηρεσίες υποστήριξης είτε πρόκειται για εταιρείες που εδρεύουν στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, σε start ups, σε στελέχη είτε για digital nomads. Στο κατακόκκινο, αυτόνομο κτήριο της λεωφόρου Αμφιθέας 77 και στους έξι ορόφους του θα βρείτε την αιχμή της τεχνολογίας, της εργονομίας, της καινοτομίας, της αισθητικής και της άνεσης, μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνα και δίπλα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.  

Το Red Center προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στέγασης γραφείων. Πιο συγκεκριμένα: 

Open Space Offices 

Στα ανοιχτά γραφεία με street view, απολαμβάνετε τη χαρά της δικτύωσης και της εργασίας δίπλα σε επαγγελματίες όπως εσείς. Εδώ ανταλλάζετε ιδέες και εμπνέεστε χωρίς να χάνετε λεπτό από την εργασία σας. 

Private Offices 

Με τη λύση των ιδιωτικών γραφείων μπορείτε να βρίσκεστε είτε μόνος είτε με την ομάδα σας καθώς πρόκειται για κλειστά γραφεία 1- 6 θέσεων, στα οποία έχετε αποκλειστική πρόσβαση κάθε μέρα, όποια ώρα επιθυμείτε. Οι υπηρεσίες γραμματείας θα σας φανούν απολύτως χρήσιμες, ενώ έχετε επιπλέον εκπτώσεις στις αίθουσες συσκέψεων και τον χώρο των events. Το μοντέλο hybrid σάς δίνει τη δυνατότητα να εργάζονται περισσότεροι άνθρωποι στο γραφείο εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα. 

Meeting Rooms 

Με χωρητικότητα από 6- 12 θέσεις και τεχνολογία αιχμής (monitor, camera & flip chart), οι συσκέψεις στα meeting rooms γίνονται πιο αποδοτικές. Η υπηρεσία αφορά residents αλλά και εξωτερικούς επισκέπτες. 

Virtual Office 

Προσφέρουμε πραγματική διεύθυνση σε εταιρείες που επιθυμούν να έχουν φορολογική βάση στην Ελλάδα ή σε εταιρείες που χρειάζονται έδρα, ενώ έχετε πρόσβαση στις αίθουσες συνεδριάσεων και στον χώρο events όποτε το χρειαστείτε.

Deluxe Event Space and Meeting Room 

Στον πιο exclusive χώρο μας χωρητικότητας 40 καθήμενων και 80-100 ορθίων, μπορείτε να διοργανώσετε το εταιρικό event, το board meeting, το επαγγελματικό δείπνο ή την ιδιωτική εκδήλωσή σας. Η gallery με πρωτότυπα έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό, ενώ η πανοραμική θέα της Αθήνας από τον αίθριο χώρο κόβει την ανάσα και δημιουγεί το ιδανικό φόντο όπου, όταν ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε να θαυμάσετε από ψηλά από τον Πειραιά μέχρι την Ακρόπολη και τον Υμηττό με ένα ποτό στο χέρι. 

Red Center: με επίκεντρο τον άνθρωπο με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες 

Σε όλους τους χώρους προσφέρεται ίντερνετ οπτικής ίνας, διατίθεται εκτυπωτής και σκάνερ ενώ σε κάθε όροφο υπάρχουν τουαλέτες και κουζίνα και προσφέρεται καφές, τσάι και νερό φίλτρου. Τα phone booths σάς δίνουν την ιδιωτικότητα που χρειάζεστε για ένα video call χωρίς να ενοχλούνται όσοι εργάζονται δίπλα σας. Τα ηχομονωτικά υλικά, τα μεγάλα παράθυρα και ο κλιματισμός βελτιώνουν αισθητά το περιβάλλον και την καθημερινότητά σας. Στο relaxation & lounge area θα κάνετε το διάλειμμά σας και θα χαλαρώσετε. Η ενδελεχής καθαριότητα, το πάρκινγκ αλλα και οι θέσεις για να κλειδώσετε το ποδήλατό σας είναι μερικά ακόμη από τα πλεονεκτήματα του Red Center. 

Η συνιδρύτρια του Red Center, Μελίνα Λεγάκη, δήλωσε: «Καθώς η εποχή αλλάζει, το real estate και οι συνθήκες εργασίας αλλάζουν και αυτά. Από τον κορωνοϊό και την πλήρως απομακρυσμένη εργασία, περάσαμε πια στην υβριδική εργασία και στην ανάγκη να έχεις έναν χώρο προσαρμσοσμένο απολύτως στις ανάγκες σου. Το Red Center προσφέρει ευέλικτα και worry free σχήματα που σου λύνουν τα χέρια για να ασχοληθείς με αυτό που είναι πιο σημαντικό: τη δημιουργία. Σ΄έναν χώρο που σε εμπνέει να εργαστείς, να εμπνευστείς, να κοινωνικοποιηθείς και να δικτυωθείς, να ανταλλάξεις ιδέες και τελικά να δημιουργήσεις».