ΜΟΥΣΙΚΗ

Ποια είναι η Kianna που διεκδικεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision;

Η φράση Sky is the Limit, είναι το μότο της Kianna, και στην προκειμένη περίπτωση ο ουρανός είναι η Eurovision,στην οποία θέλει από μικρή να συμμετάσχει εκπροσωπώντας την Ελλάδα. H Kianna μόλις έκανε τη δική της καλλιτεχνική πρόταση για να βρεθεί στη σκηνή του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Ένα κομμάτι με αγγλικό στίχο το οποίο είναι Electro Dance Anthem με Disco και Techno επιρροές είναι η πρότασή της στην ΕΡΤ που έκανε με την Digital Ray Records του Λάμπρου Κωνσταντάρα.Το τραγούδι υπογράφει η Beyond Music, η οποία κατέχει μεγάλες εμπορικές επιτυχίες στο δυναμικό της. Σηματοδοτεί μια νέα εποχή και μια νέα γενιά ανθρώπων που ξέρει ότι ο απόλυτος προορισμός μας είναι η ανακάλυψη του ίδιου μας του εαυτού.

Η Kianna είναι μεγάλη φαν του διαγωνισμού και ονειρεύεται αυτή τη στιγμή από όταν θυμάται τον εαυτό της. Γεννήθηκε στην Καλαμάτα και έδειξε από μικρή ηλικία την αγάπη της για τη μουσική. Στην ηλικία των 16 ξεκίνησε μαθήματα στο ωδείο της Καλαμάτας και έπειτα στην Αθήνα παρακολούθησε μαθήματα στο Fame Studio και τη σχολή του Θεοφάνους, όπου διδάχτηκε σολφέζ θεωρία, μουσική σκηνική παρουσία, θέατρο και χορό.

Έχει πτυχίο Δημοσιογραφίας Πάντειου Πανεπιστημίου, ενώ έχει τελειώσει την Δραματική Σχολή του Ιάσμου. Με σημαντικές συμμετοχές στα «The Voice» και «Rising Star», συνέχισε την πορεία της με πολλές συνεργασίες.

Τον ερχόμενο Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος ο οποίος σηματοδοτεί την πρώτη της συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Το πρώτο κομμάτι του νέου δίσκου είναι ένα του πολύ αγαπημένου συγκροτήματος One, με τίτλο Παρασκευή Βράδυ.

Την παραγωγή του κομματιού υπογράφουν ο DJ Paco και η Beyond Music ενώ την μουσική και τους στίχους ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο δίσκος περιγράφει μια νύχτα στην Αθήνα και τι καλύτερο από την Παρασκευή το βράδυ στην πρωτεύουσα. Το βίντεο κλιπ αποτελεί μια αναφορά στα 00s και στην αισθητική των Βritney Spears Christina Aguilera και Έλενα Παπαρίζου – «Κάτσε Καλά».

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Valentin Rivera των Ath Kids και το styling ο Χάρης Σταματόπουλος.Μια συνεργασία πολλά υποσχόμενη που αποτελεί μόνο την αρχή για όσα έρχονται.

Από το 2013 έχει κάνει πολλά:

  • Singles (Etsi&Etsi, Πάρε την Καρδιά μου, Τρέμω, Όταν Βλέπω Ουρανό, Άνω Κάτω)
  • Eπανεκτελέσεις (Μοίρα μου Έγινες (Κώστας Λειβαδάς), Θέλω Κοντά σου να Μείνω (Γιάννης Βογιατζής), Ξέρω τι Ζητάω, Αυτό το μάμπο)
  • Συνεργασίες με δισκογραφικές σαν τη Heaven
  • Βίντεο κλιπ με χιλιάδες προβολές (Το videoclip του Ξέρω τι ζητάω ξεπερνάει τις 200.000 προβολές στο YouTube, μπαίνοντας στο top10 του airplay των ελληνικών ραδιοφώνων. Το 100 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 και το videoclip του κομματιού μετράει 1.000.000 views στο YouTube).