ΕΞΟΔΟΣ

Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων στο θέατρο OLVIO έως 9 Απριλίου

Η εμβληματική παράσταση της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων, θα συνεχίζεται, κάθε Κυριακή στις 12.00, μέχρι την Κυριακή 9 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων), στο Θέατρο OLVIO.

Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων, είναι η παράσταση φαινόμενο, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού το 2012 και, από τότε, παίζεται αδιάκοπα, με συνεχή sold out, περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και σε θέατρα του εξωτερικού (Στουτγάρδη, Βρυξέλλες, Χάγη κ.α.), σημειώνοντας ρεκόρ παρουσιάσεων και αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές.

Από τον περσινό Νοέμβρη επέστρεψε στην Αθήνα και φέτος, παίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο Θέατρο OLVIO ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους θεατές.

Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων με λίγα λόγια

Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων

Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας και να κατευθυνθεί προς το Δάσος των ήχων ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος κι ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!

Το κείμενο υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι συγγραφείς και ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο, διεθνής διάκριση White Raven, Βραβείο Greek ΙΒΒΥ κ.α.) και βασικά του υλικά είναι το χιούμορ, η περιπέτεια και -φυσικά- οι ήχοι! Τη σκηνοθεσία επιμελείται ο πολυτάλαντος Γκάυ Στεφάνου («Απαγορεύεται η μουσική», «Σβήσε το φως», «Δυο ξεροκέφαλες κουτάλες», «Ένα ξωτικό στην πόρτα μου» κ.α.).

Η ευρηματική και διαδραστική αυτή παράσταση συνδυάζει μοναδικά τη θεατρική αφήγηση, τη σωματική έκφραση και τους προηχογραφημένους ήχους, με  τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα και βοηθώντας τον κύριο ΚΙΧ να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα.

Συντελεστές παράστασης:

Ερμηνεύουν: Χαρά Δημητριάδη, Μιχαήλ Μελίσσης

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη

Σκηνοθεσία: Γκάυ Στεφάνου

Φωτισμοί: Μιχάλης Κλουκίνας

Σκηνικά – Κοστούμια: ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ

Επιμέλεια Μουσικής – Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου

Κινησιολογία – Βοηθ. Σκηνοθέτη: Άννα Τσάφα

Βοηθ. Οργάνωσης Παραγωγής: Κατερίνα Μουχταρίδη

Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων

 

Πληροφορίες

Χώρος: Θέατρο OLVIO (www.olviotheater.gr)

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός

Τηλέφωνο θεάτρου: 210 3414118

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 12:00 έως και τις 9 Απριλίου 2023

Διάρκεια: 55 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Ηλικίες: 3 έως 9 ετών

Τιμή εισιτηρίου: 10€, 9€ (ομαδικό για > 20 άτομα)

Εισιτήρια: www.viva.gr Ι Ταμείο του Θεάτρου OLVIO

Περισσότερες πληροφορίες: www.kopernikos.gr

www.facebook.com/omadakopernikos

Πραγματοποιούνται καθημερινές παραστάσεις για σχολεία στο Θέατρο OLVIO, αλλά και στους χώρους των σχολείων κατόπιν συνεννόησης. Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 8674657, 210 8665144, (Δευτέρα – Παρασκευή 9.30-13.30), [email protected])