Νέο μενού και ο πιο δροσερός κήπος σε περιμένουν στο Bella Vespa αυτό το καλοκαίρι
- 11 ΜΑΙ 2017
Ο Βαγγέλης Λεούσης ως Consultant Chef πλέον, με επικεφαλής τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου (Kiku Βουλιαγμένη-Ταξιδεύοντας Νέα Ερυθραία) σας περιμένουν με ένα νέο ανανεωμένο μενού συνδυάζοντας πιο παραδοσιακές συνταγές με μια μοντέρνα διάθεση. Η όμορφη βέσπα μπαίνει στην δεύτερη καλοκαιρινή της season και παραμένει ένα από τα ομορφότερα και πιο ζωντανά bar restaurant της πόλης με καλή μουσική όσο δυνατά πρέπει και ωραίο λαμπερό κόσμο.
Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ιταλική κουζίνα με καλές ιδέες και αρκετά καλλιτεχνική. Ταιριάζει κλασικά πιάτα με έξυπνες πινελιές όπως το φρέσκο caserecce με τζίντζερ τσίλι και φρέσκα αχνιστά μύδια ή το new style ravioli με κλασσικη γέμιση σπανάκι ρικότα και αυτή τη φορά σε φύλλο ρυζιού με σάλτσα παρμεζάνας με φασκόμηλο. Μη παραλείψεις να γευτείς την κλασσική συνταγή της Caccio e Pepe με φρέσκια τρούφα και δώσε στο δείπνο σου τον τέλειο επίλογο απολαμβάνοντας την επιστροφή της pavlova, του περσινού best seller που όλοι αγαπήσαμε.
Το food pairing φέτος ξεκινάει της βόλτες του και συναντάει την εφευρετικότητα της νέας Bar Leader Χριστίνας Δαλιάνη και σας παρουσιάζει 2 νέες προτάσεις- Pizza Tartufo με ποικιλία άγριων μανιταριών και πάστα τρούφας σε συνδιάσμο με Bourbon , Maraschino liqueur φρέσκο lime και χειροποίητη homemade σόδα από πράσινο τσάι ή δοκιμάστε Flat Bread με πέστο βασιλικού , κοτόπουλο και κρεμμολάτα δυόσμου σε συνδυασμό με ένα δροσερό citrus Aperol prosecco ,λικέρ πορτοκαλί νότες λεμονιού και σόδα από περγαμόντο. Μια από της πιο ταλαντούχες Ελληνίδες bartender της νέας γενιάς φέτος μας παρουσιάζει ένα νέο κατάλογο με έμφαση σε apperitive cocktail με ιταλικές επιρροές!
Καλοκαιρινές γεύσεις , που αγκαλιάζουν φρούτα της εποχής με χειροποίητα Coulis όπως τζιν, Περουβιανό Callamansi λικέρ πορτοκαλί & άρωμα από μπαχαρικά.
Η Πέμπτη αλλάζει και φιλοξενεί τα 6 μεγαλύτερα ονόματα της αθηναϊκής bar σκηνής: Ο Γιάννης Σαμαράς του The Trap, o Γιώργος Σαρμαντάς από το The Zillers, ο γνωστός Δημήτρης Νταφόπουλος, ένας εκ των τριών ιδρυτών των Three Cents, ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος, Βrand Ambassador του Plantation Rum, ο Θάνος Κριμπούρας, Brand Ambassador Rosolio Di Bergamotto Τέλος ο Αναστάσης Τσάμης, Bar Manager του HONO & LULU στις Σπέτσες μας υπόσχονται μαζί με την Χριστίνα Δαλιάνη μια βραδιά με ανεβασμένη διαθεση και διαφορετικά καλοκαιρινά cocktails.
Σταθμευμένη πάντοτε στην οδό Κύπρου και τον αριθμό 11! Όταν μπεις μέσα θα σε “πάρει” μαζί της και θα σε ταξιδέψει στην Ιταλία και όχι μόνο. Ένας υπέροχος και ατμοσφαιρικός κήπος με εξαιρετικό φαγητό, εκλεκτές γεύσεις, και καλοκαιρινά cocktails .Επιπλέον το άρτια καταρτισμένο και ευγενέστατο προσωπικό θα σε εντυπωσιάσει.
Ανέβα και εσύ στην πιο ωραία Vespa των νοτίων προαστείων!