ΕΞΟΔΟΣ

Νατάσσα Μποφίλιου: “Εν Λευκώ” live στην Τεχνόπολη, στις 7 Σεπτεμβρίου

Ύστερα από 3 συγκλονιστικές, sold out συναυλίες μέσα στην καρδιά του χειμώνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος έρχονται για την τελευταία «ΕΝ ΛΕΥΚΩ» συναυλία που δεν πρέπει να χάσεις.

Από το «Σ΄ έχω βρει και σε χάνω» μέχρι το «Μέτρημα», κι από το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» μέχρι τη «Βαβέλ». Τα συναρπαστικά τραγούδια της πιο δυναμικής και απρόβλεπτης τριάδας, σε μία μοναδική συναυλία, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Μία παράσταση που λίγο καιρό πριν κατάφερε να αποδείξει ότι ο ηλεκτρισμός μιας καλοκαιρινής συναυλίας μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε, ακόμη και σε έναν κλειστό χώρο, στην καρδιά του χειμώνα. Τώρα, που οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι κάνουν την επιθυμία μας να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, κρατάμε τις αποστάσεις ασφαλείας κι αφήνουμε τον χώρο στα τραγούδια να συμπληρώσουν τα κενά. Μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου.

Νατάσσα Μποφίλιου στην Τεχνόπολη

Μουσική Τεχνόπολη- live streaming

H Τεχνόπολη φέρνει για πρώτη φορά τη σκηνή στην οθόνη σου! Σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις απ’ όπου κι αν είσαι (όσο μακριά κι αν είναι αυτό…) συναρπαστικές μουσικές βραδιές και τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες, ζωντανά από την πιο χαρακτηριστική σκηνή της πόλης μέσω live streaming με κόστος μόνο 3€. Μάθε περισσότερα εδώ και συνδέσου για την επόμενη συναυλία.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου- Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρα έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 19.30

Τιμές εισιτηρίων:

Α ΖΩΝΗ: 20 €
Β ΖΩΝΗ: 18 €
Γ ΖΩΝΗ: 16 €
ΤΡΑΠΕΖΙΑ Α ΖΩΝΗ: 20 €
ΤΡΑΠΕΖΙΑ Γ ΖΩΝΗ: 16 €

Τα εισιτήρια στα τραπέζια είναι θεάματος – δεν περιλαμβάνεται ποτό και η κατανάλωση ποτού είναι προαιρετική.

Προπώληση: VIVA.GR

https://www.viva.gr/tickets/music/texnopoli/natassa-bofiliou-en-lefko-live/

Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Η αγορά των εισιτηρίων πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το δίκτυο της Viva.gr. Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο από την Τεχνόπολη.

Η είσοδος πραγματοποιείται από τις οδούς Ιάκχου (διαζώματα Β & Δ και τραπέζια) και Περσεφόνης (διαζώματα Α, Γ1 & Γ2 και θέσεις ΑμεΑ).