PUBLI

Μην μπεις στη θάλασσα… μπες στο NETWIX

Το καλοκαίρι έχει κάνει την εμφάνιση του για τα καλά, έχεις αρχίσει ήδη και αισθάνεσαι μια μικρή δυσφορία στο γραφείο ενώ η ώρα που ξανά θα απλωθείς σαν χταπόδι στην παραλία είναι εκπληκτικά κοντά! Πιο κοντά από ότι νομίζεις! Πέρασες μια γεμάτη και βαριά χρονιά, το ξέρουμε. Ο χρόνος κυλούσε και δεν μπήκες στο NETWIX μέχρι τώρα? Σε συγχωρούμε. Είναι λογικό, άλλωστε, η προειδοποίηση ήταν σαφής: ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ NETWIX!

Ωστόσο, σε περίπτωση που υπ’ ευθύνη σου αποφασίσεις να ζήσεις επικίνδυνα και πατήσεις το επίφοβο link netwix.gr, να ξέρεις ότι θα βρεις όλες τις εκπομπές, στο πιο πλούσιο δωρεάν υλικό που πάρχει Online, να σε περιμένουν! (*)

Θα συναντήσεις τα “χαρούμενα” τα αγόρια του Netwix: Φάνης, Mikeius, Maliatsis & Jeremy που θα σε κάνουν να “κλαις” από τα γέλια!

Αρχικά ο Φάνης παίζει δυνατά σε τρια γήπεδα! 1. Close Up, τον βλέπεις πιο κοντά από ποτέ. Ένα καθημερινό VIDEO DIARY όπου μιλάει ο Φάνης για τον Φάνη 2. Σε μια άλλη σειρά παραδέχεται ότι είναι Ό,τι του Φανή και καταλήγει στο τρίτο επίπεδο που γίνεται όλο Ένα στα Γρήγορα!

 

H Άννα – Μαρία Βέλλη, το κορίτσι σβούρα του NETWIX, προκαλεί λέγοντας απλά: “Ζήτα μου Ότι Θες” ενώ έχει αποδείξει ότι το κάνει! Sky diving, κουνελάκι του Playboy, μπουγέλο στον Άδωνη Γεωργιάδη, “παρέα” με τον Μπογδάνο για 10 ολόκληρα λεπτά και κατατρόπωσε την Στικουδη και την Αραβανη.

Την ίδια στιγμή η Σοφία Ρομανού η καινούρια εκπομπή “Οι Αγγελίες της Σοφίας”, μας θυμίζει τις παλιές αγαπημένες τηλεφωνικές φάρσες. Τα υποψήφια θύματα: οι κάτοχοι περίεργων αγγελιών!

Και επειδή ξέρουμε ότι θα μπεις στο NETWIX, έχε υπόψη σου και τον απαραίτητο οδηγό επιβίωσης! Η Μαίρη Συνατσάκη σε προκαλεί να την κάνεις follow και ξέρουμε οτι θα την αγαπήσεις σε σημείο που θα θέλεις και να την “παντρευτείς”. Σου έχει ετοιμασει λοιπόν το “Mairi Me” με όλα τα απαρίτητα Do’s & Don’t’s για τα φλέγοντα θέματα!

Από την άλλη ο Jeremy, όχι μόνο έχει μπει στο NETWIX, το έχει πάει και παραπέρα δοκιμάζοντας το εαυτό του κάθε φορά και σε κάτι διαφορετικό, με το Jeremy Daz! (μην το δοκιμάσετε στο σπίτι μόνοι σας!)

 

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει και ο… πόλεμος των άστρων! Mikeius και Βαγγέλης, σε συνεργασία με το Comedy Lab, επιστρέφουν με τα θρυλικά ντιμπέιτ που δίχασαν τα πλήθη και έσπασαν το ελληνικό ίντερνετ και δημιουργούν αποκλειστικά για το NETWIX το Net Wars.

Εκεί δε που παρακολουθείς προσηλωμένη το Comedy Room γιατί αγαπάς το Stand Up comedy και οι Γιώργος Βαγιάτας, Διονύσης Ατζαράκης, Γιάννης Σαρακατσάνης, Λάμπρος Φισφης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Ζήσης Ρούμπος,  Τζένη Μελιτά  και άλλοι λαμπροί νέοι της κωμωδίας το κάνουν καλά, ακούς ένα τιτίβισμα.

Και κάνοντας κλικ σου ξεπηδάνε τα Τρία Πουλάκια, που δεν πλέκουνε πουλόβερ αλλά σε κάνουν να γελάς, πολύ! Ο Mikeius, ο Maliatsis και η Άννα Μαρία Βέλλη, σε συνεργασία με το Comedy Lab δημιουργούν ένα πάνελ χάρμα για τους οφθαλμούς σας και μελωδία στα αυτάκια σας, ένα πάνελ που θα σβήσει όλα τα άλλα πάνελ!

 

Λίγο παραδίπλα σε περιμένει η Αντιγόνη Βιντιάδη να σου πει τις δικές της ιστορίες… από το χώρο που αισθάνθηκε πιο άνετα να μας μιλήσει και να μας εξομολογηθεί τα δικά της WC Diaries!

Όλα αυτά τα παρακολουθεί η Τζένη Θεωνά από το δικό της tab και καταλήγει πως η κατάσταση είναι #atherapeuti.

Ευτυχώς υπάρχει και ένα σοβαρός άνθρωπος στην παρέα ο Κωσταντίνος Κουτσούμπας που γίνεται για σένα ο… NeXt Player και σε ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο των Games και της τεχνολογίας.

Ενώ το κομμάτι της τεχνολογίας το ενισχύει και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, το γνωστό και αγαπημένο μας App Town Boy που θα σε ενημερώσει για όλα τα apps, τις start ups αλλά και τα tech trends που κυκλοφορούν!

Για αυτό σου λέμε, save your self! Μην Μπεις στο NETWIX.

Σε περίπτωση τώρα που αποφασίσεις να κάνεις την τρέλα ενημερωτικά και μόνο σου γράφουμε παρακάτω τα Links που χρειάζεσαι! Ένω όλα κρύβονται στο master link netwix.gr. A και σε περίπτωση που θες να μοιραστείς με τον κόσμο την εμπειρία σου χρησιμοποίησε τα ακόλουθα hashtags, σώσε τουλάχιστον τον κόσμο γύρω σου!

Τα Links

Τρία Πουλάκια #3poulakia

Comedy Room #Comedy_Room

Next Player #NextPlayer

Mairi Me #MairiMe

Jeremy Daz #JeremyDaz #Daz

Net Wars #NetWarsNetwix

WC Diaries #WCdiaries

Τζένη Θεωνά #atherapefti

Ό,τι του Φανή #OtiTouFani

Ένα στα γρήγορα #EnaStaGrigora

Οι Αγγελίες της Σοφίας #AggeliesTisSofias