PUBLI

MAKE PRODUCTS LAST, NOT BREAK FAST!

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ FOREO!

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Οι βιώσιμες αγορές αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για τον κόσμο της ομορφιάς, με στόχο τη συνεχή πρόοδο και τις καινοτομίες που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του πλανήτη αλλά και στη βελτιστοποίηση της χρήσης των πόρων του. Το πάθος και η δέσμευση για αυτόν το σκοπό, επιβεβαιώνονται με τον εορτασμό της Ημέρας της Γης σε όλο το κόσμο, κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, με χιλιάδες πρωτοβουλίες με γνώμονα έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής.

Έτσι η FOREO, ο επαναστατικός σουηδικός ηγέτης στην επαγγελματική περιποίηση προσώπου, προσφέρει μοναδικές λύσεις ομορφιάς και ευεξίας ενσωματώνοντας υψηλές καινοτομίες και κατασκευάζοντας συσκευές και cosmetic προϊόντα, με οδηγό την έρευνα και την ανάπτυξη. Για να γιορτάσει την Ημέρα της Γης, το σουηδικό brand παρουσιάζει την καμπάνια Make It Last, Not Break Fast”, υπογραμμίζοντας κάθε success story του και τη δέσμευση για δημιουργία προϊόντων που παραμένουν ανθεκτικά και ιδανικά για μακροχρόνια χρήση.

Ο Boris Trupcevic, CEO της FOREO, δήλωσε: «Η FOREO αποτελεί ένα πελατοκεντρικό brand που δεσμεύεται καθημερινά με στόχο να κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ανθεκτικά προϊόντα. Οι πελάτες μας το αναγνωρίζουν και μας εμπιστεύονται από τα πρώτα μας βήματα. Επικοινωνήσαμε με εκατοντάδες από τους πρώτους μας πελάτες ώστε να λάβουμε feedback για να είμαστε σίγουροι πως συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας. Ήταν πραγματικά μία μοναδική ευκαιρία να ακούσουμε τις ιστορίες τους σχετικά με το εμβληματικό προϊόν περιποίησης και καθαρισμού προσώπου, το LUNA, που κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Αυτό που έκανε τις συγκεκριμένες εμπειρίες ξεχωριστές, είναι το γεγονός ότι όλοι οι χρήστες σχολίασαν πως τα προϊόντα δουλεύουν κανονικά ακόμα και μετά από 8 χρόνια χρήσης και δείχνουν το ίδιο όμορφα και καθαρά όπως όταν ήταν στην αρχή, διατηρώντας την υγεία της μπαταρίας τους σε υψηλό επίπεδο. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο ικανοποιήσαμε τις ανάγκες των πελατών μας αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε τον πλανήτη μας υγιή μειώνοντας τα ηλεκτρονικά απορρίμματα.»

Όλες οι συσκευές είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά με μεγάλη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, εξαιρετικά υψηλή απόδοση της φόρτισης USB, ενώ δεν χρειάζονται ανταλλακτικά και προσφέρουν γρήγορα και μοναδικά αποτελέσματα, όπως τα εμβληματικά LUNA 3 και UFO 2, που προσφέρουν απόλυτο καθαρισμό, επαγγελματική περιποίηση και ιδανικό massage αντίστοιχα. Όλες οι επαγγελματικές λύσεις περιποίησης από τη FOREO αποτελούν ένα μικρό κομμάτι προς την «πράσινη» επανάσταση του skintech brand.

Τέλος, η FOREO έχει φέρει την επανάσταση και στον κόσμο της περιποίησης της επιδερμίδας, με μία τεχνολογική και καινοτόμο δέσμευση με στόχο τη βελτιστοποίηση των προϊόντων της και την καθιέρωση της ιδέας για φυσική ομορφιά, καθώς προσφέρει απόλυτα φυσικά αποτελέσματα που μπορείς όχι μόνο να τα βλέπεις αλλά και να τα νιώθεις.

Η FOREO για να γιορτάσει την Ημέρα της Γης με στυλ, έχει ετοιμάσει φανταστικές εκπλήξεις για τους skintech λάτρεις και μπορείτε να τις ανακαλύψετε εδώ www.foreo.com/earthday

Οι skintech συσκευές της FOREO και όλες οι λύσεις επαγγελματικής περιποίησης είναι διαθέσιμα στο www.foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ FOREO:

  • ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Η FOREO είναι υπερήφανη που παρέχει στους καταναλωτές τα καλύτερα στην κατηγορία ποιοτικά προϊόντα, τα οποία περνούν από εκτεταμένη έρευνα, δοκιμές και ποιοτικό έλεγχο πριν κυκλοφορηθούν στην αγορά, έτσι ώστε να προσφέρουν βέλτιστη απόδοση και απαράμιλλα αποτελέσματα.

  • BRAND: Η FOREO είναι μια παγκοσμίως γνωστή πολυεθνική εταιρεία που αγαπήθηκε από διασημότητες, και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα αιχμής που προβάλλουν το καλύτερο στην τεχνολογία ομορφιάς και την κορυφαία περιποίηση δέρματος πολυτελείας.

  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Οι συσκευές FOREO και τα καλλυντικά είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα. Επιπλέον, οι συσκευές FOREO πληρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα στην ηλεκτρονική και περιποίηση της επιδερμίδας.

  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Οι συσκευές FOREO διαθέτουν μερικές από τις πιο καινοτόμες και πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας στην αγορά, όπως οι παλμοί T-Sonic™, η Θερμοθεραπεία, η Κρυοθεραπεία, το Microcurrent και η θεραπεία led-light.

  • ΥΛΙΚΑ: Οι συσκευές FOREO δημιουργούνται με βέλτιστα ασφαλή υλικά για χρήση στο δέρμα και τα δόντια, όπως η εξαιρετικά υγιεινή, πιο απαλή από τη μεταξωτή σιλικόνη που έχει σχεδιαστεί για την άνεσή σας και τα καλύτερα αποτελέσματα.

  • ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ: Οι συσκευές FOREO είναι ανθεκτικές, 100% αδιάβροχες, με απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και δεν απαιτούν αντικαταστάσεις όσον αφορά τις βούρτσες προσώπου ή την τεχνολογία, για ιδανική, μακράς διαρκείας ανθεκτικότητα.

  • ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ: Οι συσκευές FOREO συναρμολογούνται με το χέρι και είναι 100% ανιχνεύσιμες καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη λογοδοσία.

  • ΕΓΓΥΗΣΗ: Οι συσκευές FOREO καλύπτονται από περιορισμένη εγγύηση 2 ετών και εγγύηση ποιότητας 10 ετών, και η Εξυπηρέτηση Πελατών μας λειτουργεί αποτελεσματικά καθημερινά για να παρέχει μέγιστη ικανοποίηση και σιγουριά από τον πελάτη.

  • ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η FOREO δεσμεύεται να οικοδομεί έναν καλύτερο κόσμο για όλους και ακολουθεί αυστηρούς κανονισμούς όσον αφορά τη μεταποίηση και τη διανομή, καθώς και τη βιώσιμη απασχόληση, τη διαφάνεια, την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα.

*ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ:

Luna Cleansing Face Massagers: Κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι οι συσκευές LUNA αφαιρούν το 99,5% των ρύπων, των βακτηρίων, των νεκρών κυττάρων και των υπολειμμάτων μακιγιάζ, και το υλικό σιλικόνης τους είναι x35 φορές πιο υγιεινό από τις συνηθισμένες νάιλον τρίχες. Οι πελάτες έχουν αναφέρει +98% έως +100% αύξηση της ακτινοβολίας του δέρματος, την υγεία, την καθαριότητα, την απαλότητα και τον τόνο, και δραματικά βελτιωμένη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας.

UFO Face Mask Treatments: Κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι οι συσκευές UFO είναι δραματικά πιο αποτελεσματικές από τις παραδοσιακές sheet masks, αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος κατά +126% κατόπιν εφαρμογής και διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο για έως και 6 ώρες μετά, με μια ενιαία θεραπεία. Οι UFO συσκευές είναι επίσης κλινικά αποδεδειγμένες ότι μειώνουν σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων σε 7 ημέρες. Τα αποτελέσματα που αναφέρθηκαν από τον πελάτη δείχνουν αύξηση έως και +78% στη θρέψη του δέρματος, την ενυδάτωση, την αναζωογόνηση, τη σφριγηλότητα, ακόμη και τον τόνο και τους ελαχιστοποιημένους πόρους, την προετοιμασία μακιγιάζ και την υγεία του δέρματος συνολικά.