PUBLI
SPONSORED

Κέρδισε την πρωτοποριακή θεραπεία, μη-επεμβατικού lifting Ultherapy

Το πρόσφατα ανανεωμένο Ladylike, σε συνεργασία με το ιατρικό κέντρο Neotis προσφέρει σε τρεις τυχερές αναγνώστριες από μια θεραπεία μη-επεμβατικού lifting ULTHERAPY, για να βιώσουν και οι ίδιες την ανανέωση στο πρόσωπό τους.

Η θεραπεία Ultherapy με υπέρηχους αποτελεί μια νέα, πρωτοποριακή μη-επεμβατική θεραπεία που έχει ως αποτέλεσμα, τη σύσφιξη και τόνωση του χαλαρού δέρματος χωρίς ερεθισμούς και με μηδέν χρόνο ανάρρωσης. Τι σημαίνει αυτό; Είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική ενάντια στο πέρασμα του χρόνου.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που χρησιμοποιεί την συσκευή Ulthera, που είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή που έχει πάρει έγκριση FDA στις ΗΠΑ για “μη-επεμβατικό lifting” του προσώπου και των ματιών.

Ένα από τα ατού της συγκεκριμένης υπερσύγχρονης μεθόδου είναι πως χρησιμοποιεί την τεχνολογία DeepSEE™ η όποια επιτρέπει στον γιατρό να βλέπει, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τις στιβάδες του δέρματος και των μυών και να στοχεύει σε συγκεκριμένα βάθη. Το αποτέλεσμα είναι πως μπορεί να θεραπεύει κάθε στιβάδα και, κυρίως, τα βαθύτερα στρώματα που στηρίζουν την επιδερμίδα, χωρίς να επηρεάζει τα υπόλοιπα. Χάρη σε αυτή, η θεραπεία είναι απολύτως ακριβής και ασφαλής για κάθε τύπο δέρματος.

Κάθε θεραπεία Ultherapy αποτελείται από δύο φάσεις. Έτσι, για πρώτη φορά μια μη επεμβατική θεραπεία επιτυγχάνει ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος. Σε πρώτη φάση, ο γιατρός εστιάζει στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων αλλά και στο περίφημο SMAS: τη στιβάδα εκείνη που τεντώνουμε σε ένα χειρουργικό face-lift. H συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα οδηγεί σε άμεση σύσφιξη και ορατό lifting. Στη δεύτερη φάση της θεραπείας, ο γιατρός στοχεύει επιλεκτικά σε ένα επιφανειακότερο επίπεδο, στην βαθύτερη στιβάδα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Με αυτόν τον τρόπο η Ultherapy στοχεύει σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα τρισδιάστατο φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» της αντιγήρανσης του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα επαναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Γι’αυτό και η Ultherapy είναι αποτελεσματική ακόμα και σε “δύσκολα” σημεία όπως τις περίφημες ρυτίδες στο άνω χείλος που βλέπουμε συχνά σε καπνιστές, και όχι μόνο.

Μετά από μόλις μία θεραπεία Ultherapy η βελτίωση ξεκινά άμεσα με ένα ορατό φρεσκάρισμα της επιδερμίδας και μια ήπια σύσφιξη. Ακριβώς όμως όπως και με το χτίσιμο των μυών, το χτίσιμο του κολλαγόνου, το οποίο θα δημιουργήσει ένα πιο μόνιμο lifting και τόνωση, ολοκληρώνεται σταδιακά τους επομένους 2-3 μήνες μετά τη θεραπεία. Το καλύτερο, φυσικά, είναι πως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Όταν δε, η τεχνολογία Ulthera συνδυάζεται με όλα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Ιατρικά Κέντρα Neotis τότε ολόκληρη η εμπειρία αναμένεται να είναι απολαυστική και να σας μείνει αξέχαστη. Τα Neotis αποτελούν έναν σύγχρονο «ναό» αφιερωμένο στην ομορφιά και την υγεία του δέρματος, και όχι μόνο, βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά και την Γλυφάδα, για να είναι εύκολα προσβάσιμο από όλους και απαρτίζονται από ιατρικές ομάδες και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, που λειτουργεί πάντα και μόνο υπό την καθοδήγηση των γιατρών του.

Συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού και διεκδίκησε μία από τις τρεις θεραπείες Ultherapy που τα ιατρικά κέντρα Neotis προσφέρουν στις αναγνώστριες του Ladylike:

powered by Typeform