ΜΟΥΣΙΚΗ

In Women We Trust: Ένα event αφιερωμένο στις γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας

Το Plisskën Festival σε συνεργασία με το British Council διοργανώνουν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στο Atraktos, το πρώτο In Women We Trust, ένα event με πάνελ συζητήσεων και πάρτι.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο In Women We Trust, ένα event με Panel discussions mε μερικές από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας από την Βρετανία και την Ελλάδα και πάρτι από το Plisskën Festival σε συνεργασία με το British Council.

Την ημέρα αυτή, θα πραγματοποιηθεί έναν διαθεματικό διάλογο σε δύο πάνελ, ενώ θα ακολουθήσουν networking drinks με εξαιρετικά επιτυχημένες γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας από την Βρετανία και την Ελλάδα.

Η βραδιά θα κορυφωθεί με ένα πάρτι με Female Only Line Up μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ρομάντσο.

 

PANEL 1

In Women We Trust & Women in Music

Το NTS Radio με έδρα το Λονδίνο ηγείται της συζήτησης για τη δύναμη του ραδιοφώνου, του Online + FM, των φεστιβάλ, το booking καλλιτεχνών και της αλλαγής του Status Quo στη μουσική βιομηχανία.

PANEL 2

In Women We Trust & Women in Music

Η Yemi Omo απο την SONY MUSIC θα εστιάσει στο female empowerment, μουσικά σύνορα και ποικιλομορφία. Πως μπορεί το κάθε brand, συνεργασία, event, festival, καλλιτέχνης και μουσικός να καθορίζει και να αλλάζει τα στερεότυπα καθώς και να σχηματίζει την ποικιλομορφία στο Culture Industry.

In Women We Trust Infos

PANELS: 
ATRAKTOS
Marathonomaxon 8, Athens 104 41
PARTY:
ROMANTSO
Anaksagora 3-5, Omonia

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

RSVP ONLY 

Απόδειξη εμβολιασμού κατά του COVID-19

Απόδειξη ανάρρωσης από COVID-19 εντός των τελευταίων 6 μηνών