PUBLI

Η Τζιλ Δούκα γίνεται η πρώτη Ελληνίδα μπεστσέλερ συγγραφέας που διαπιστεύτηκε στο 3% των coaches παγκοσμίως

Η διαπίστευση ΜCC (MasterCertifiedCoach) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ICF) αποτελεί αναγνωριστικό ενός expertcoach κι αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης στο επαγγελματικό coaching, με μονάχα το 3% των coaches παγκοσμίως να κατέχει την εν λόγω πιστοποίηση.

Στην Ελλάδα, η διακεκριμένη life coach Τζιλ Δούκα αποτελεί πλέον μια από τις λίγες Ελληνίδες επαγγελματίες coaches με διεθνή φήμη και αναγνώριση που κατέχουν την εν λόγω πιστοποίηση, ικανοποιώντας τα υψηλά και αυστηρά κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Coaching στους coaches-μέλη του ανά τον κόσμο.

Eπιπλέον, η κα Δούκα είναι η μοναδική Ελληνίδα ΜCClifecoach που λαμβάνει το εν λόγω accreditation από τον ίδιο τον ICF, έχοντας παράλληλα στο ενεργητικό της τη συγγραφή τριών best-sellers, των Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα.

O Παγκόσμιος Οργανισμός Coaching (ICF) είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός για τη ρύθμιση του επαγγέλματος, με πάνω από 25.000 μέλη σε περισσότερες από 125 χώρες. Είναι προορισμένος στην προώθηση του επαγγέλματος με τον καθορισμό υψηλών ηθικών προτύπων, παρέχοντας ανεξάρτητη πιστοποίηση και την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου δικτύου διαπιστευμένων coaches.

Oι κάτοχοι διαπίστευσης ΜCC πρέπει να έχουν περισσότερες από 200 ώρες εγκεκριμένης από τον ICF εκπαιδευτικής κατάρτισης, 2.500 ώρες εμπειρίας με πελάτες, εκτεταμένη εργασία με προπονητή μέντορα και επαγγελματικές συστάσεις προκειμένου να συγκεντρώσουν τις προϋποθέσεις ώστε να αιτηθούν να γίνουν MCC.

Μόλις γίνει δεκτή η αίτηση, οι υποψήφιοι περνούν από μια ενδελεχή εξέταση που περιλαμβάνει την αξιολόγηση των συνεδριών τους και την κατάρτισή τους. Η επίσημη διαπίστευση προβλέπει μια σειρά εξετάσεων για τον coach που την αιτείται καθώς και την ολοκλήρωση ενός αυστηρά δομημένου προγράμματος συγκεκριμένων ωρών πρακτικής coaching.

Με αίσθημα ευθύνης, κάθε coach αυτού του επιπέδου συγκεντρώνει το σύνολο των πιστοποιημένων χαρακτηριστικών που τον εντάσσουν στην cremedelacreme, στο 3% της παγκόσμιας κοινότητας lifecoaches. Η πιστοποίηση αυτή αναβαθμίζει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών coaching και αποτελεί ουσιαστικά συμβόλαιο τιμής για την παροχή υψηλών υπηρεσιών στον πελάτη.

«Η νέα πιστοποίησή μου έρχεται ως μέρος του συμβολαίου τιμής που κάνω με κάθε πελάτη μου, προκειμένου να βρίσκομαι πάντα στην αιχμή του επαγγέλματος και να παρέχω προς αυτόν το σκοπό τις υψηλότερες υπηρεσίες.

Εξάλλου, όσο “ψηλώνει” ο coach, τόσο πιο μακριά μπορεί να οδηγήσει και τον πελάτη του», δηλώνει η κα Τζιλ Δούκα σχολιάζοντας τη μεγάλη αυτή επιτυχία της και συνεχίζει «Είμαι υπερήφανη που οι απόφοιτοι της Global Academy of Coaching, της μοναδικής σχολής life coaching σε παγκόσμιο επίπεδο όπου πάνω από το 40% των καθηγητών είναι σε επίπεδο MCC, θα λαμβάνουν πτυχίο από MCC καθηγητή. Είναι πολύ σημαντικό να σπουδάζουμε με τους καλύτερους.

Η ύπαρξη coaches υψηλής πιστοποίησης ΜCC, ειδικά στην Ελλάδα, είναι πολύ μικρή, γι’ αυτό και η διάκριση της κας Τζιλ Δούκα προσλαμβάνει μια ακόμη διάσταση. Πέρα από την ατομική επίτευξη, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για να ενισχυθεί το επάγγελμα του lifecoaching και σε εθνικό επίπεδο, γνωρίζοντας ολοένα και ευρύτερη αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία.

Θέλετε να μάθετε πώς μπορεί το lifecoachingνα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας; Κλείστε εδώ, εντελώς δωρεάν, μια συνεδρία ανακάλυψης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.jillandnikolas.com.