PUBLI

Γνωρίστε τα ελληνικά γυαλιά από ξύλο, πλασμένα με θεϊκό στυλ!

Για κάποιους είναι μια εξωτική χώρα, γι’ άλλους ένα μαγικό μέρος. Για εμάς τους κατοίκους της, ο τόπος μας! Κάθε μας μέρα είναι μοναδική. Κάθε κάτοικος της Maragu λατρεύει να δημιουργεί, να κατασκευάζει, αρκεί το υλικό του να είναι το ξύλο. Ελληνικό ξύλο. Γιατί αυτό; Διότι είναι το μόνο που ξέρει να "πλάθει" κι έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για τις κατασκευές μας. Χρώμα, άρωμα, υφή, δύναμη, αντοχή, διαφορετικότητα και πάνω απ' όλα είναι στην παράδοσή μας! Είναι το νέο ελληνικό brand Maragu.

Η ενασχόληση με το ξύλο για τη Maragu δεν είναι νέα υπόθεση, αντίθετα αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ομάδας μας για περισσότερα από 50 χρόνια, καθώς στην κατασκευή των γυαλιών μας από ξύλο συμπυκνώνεται η εμπειρία, η σοφία και το μεράκι δύο γενεών μαραγκών. Γι’ αυτό και τα γυαλιά μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ενεργοποιούν τις αισθήσεις, νιώθοντας τα υλικά να χαϊδεύουν το πρόσωπο, βλέποντας μέσα από φακούς* κορυφαίων προδιαγραφών, ακούγοντας τον ήχο από το αυθεντικό ξύλο όταν τα αφήνεις πάνω σε ένα τραπέζι αλλά και μυρίζοντας το άρωμά τους. Πράγματι, σε κάθε συσκευασία γυαλιών Maragu ενυπάρχει ένα πουγκί ρινισμάτων άγριου ξύλου για ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

Ανακαλύψτε λοιπόν, δοκιμάστε, αγγίξτε, μυρίστε κι απολαύστε τη συλλογή Maragu μέσα από τα εξαιρετικά σχέδια Zeus, Aphrodite, Ares & Hermes. Με την υπογραφή και την καλλιτεχνική επιμέλεια του πρωτοποριακού designer Γιώργου Δρακίδη αλλά και με τη βοήθεια οπτικών, διατηρήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού ένα βασικό αξίωμα. Να σχεδιάσουμε γυαλιά ηλίου από ξύλο και όχι απλώς ξύλινα γυαλιά. Βασικός μας στόχος είναι το τελικό προϊόν να είναι καλαίσθητο, ξεκούραστο και εντυπωσιακό. Δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στις καμπύλες του ξύλου και στην άνεση και εφαρμογή του σκελετού.

Διαλέγοντας προσεχτικά τα ξύλα και δουλεύοντας τα στο χέρι για να ομαλοποιήσουμε κάθε πτυχή, μπορούμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο για το τελικό αποτέλεσμα των προϊόντων μας που δημιουργούνται από ελληνική καρυδιά, ξύλο τριανταφυλιάς, ελιά και σφένδαμο. Η διαδικασία κατασκευής που ακολουθούμε βασίζεται στη φιλοσοφία “one–piece wooden pair of sunglasses”. Δηλαδή κάθε ζευγάρι πλάθεται από ένα ατόφιο και μοναδικό κομμάτι ξύλου. Αυτό το καθιστά φυσικά μοναδικό, καθώς κανένα κομμάτι ξύλο δεν είναι ακριβώς ίδιο με κάποιο άλλο! Συνολικά το αποτέλεσμα της δουλειάς μας είναι γυαλιά από ελληνικό ξύλο με διάρκεια, κομψότητα και φινέτσα. 

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο Maragu! 

Εδώ που δεν ακολουθούμε κανόνες. Δεν συμβιβαζόμαστε με τα πρέπει. Ζούμε ανατρεπτικά και με το δικό μας στιλ! Για εμάς, αυτό είναι ελευθερία. Να μπορούμε να δημιουργούμε με τα χέρια μας, ασυνήθιστα και εφευρετικά! Και αν ακόμα δεν πειστήκατε για να έρθετε μαζί μας, μάθετε και αυτό: The sun always shines in Maragu!

Zeus

Hermes

Ares

Aphrodite

*Οι φακοί των γυαλιών ηλίου Maragu είναι κατάλληλοι για μακρόχρονη χρήση, προστατεύοντας από την ηλιακή ακτινοβολία UVA & UVB και προέρχονται από την αναγνωρισμένη εταιρεία οπτικών Divel. Δίνουμε έμφαση στη χρήση των πιο ποιοτικών υλικών γι’ αυτό και κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου Maragu συνοδεύεται από εγγύηση αυθεντικότητας για τους φακούς Divel.