PUBLI

Για τα μαλλιά που χρειάζονται ένα θαύμα!

Μόλις κυκλοφόρησε η νέα σειρά: PANTENE PRO-V MIRACLES ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΑ
Εμπλουτισμένη με βιοτίνη και πρωτεΐνη μεταξιού μετατρέπει τα μαλλιά σαν άχυρο, σε μεταξένια και απαλά με 1 μόλις χρήση.

Μοναδική φόρμουλα που συνδυάζει τη δύναμη της τεχνολογίας pro-V με βιοτίνη και ειδικά θρεπτικά συστατικά, ελεγμένη και εγκεκριμένη από το Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταμινών.

«Πολλοί παράγοντες μας εμποδίζουν να απολαμβάνουμε Great Hair Days: τριχόπτωση, σπάσιμο τρίχας, έλλειψη όγκου, άτονα μαλλιά ή φριζάρισμα μεταξύ των άλλων. Μερικοί από αυτούς αφορούν τον τύπο μαλλιών ή τις βιολογικές αλλαγές, ενώ άλλοι σχετίζονται με τις παρεμβάσεις στα μαλλιά μας, όπως οι βαφές ή η χρήση εργαλείων styling. Στο Pantene, δεν θέλουμε τίποτα να σας στερεί τη χαρά να απολαμβάνετε Great Hair Days, γι’ αυτό δημιουργήσαμε τη σειρά Pro-V Miracles συνδυάζοντας τη δύναμη της τεχνολογίας Pro-V με τη βιοτίνη (Νο. 1 συστατικό για την ενδυνάμωση των μαλλιών). Είναι σχεδιασμένη για να μεταμορφώνει τα μαλλιά από τη ρίζα, με εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών, έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να απολαμβάνουν Great Hair Days».

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ PANTENE, ΔΡ. JENI THOMAS PHD

Ως το #1 brand περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, αποστολή του Pantene είναι να εξασφαλίσει περισσότερες Great Hair Days για όλους, ανεξαρτήτως τύπου μαλλιών, αναγκών, ηλικίας, εθνικότητας ή ταυτότητας φύλου.

«Από την έρευνά μας σε συνεργασία με την καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Yale, Δρ. Marianne LaFrance, γνωρίζουμε ότι τα μαλλιά παίζουν κρίσιμο ρόλο όσον αφορά την αυτοεκτίμηση και την αυτοέκφρασή μας. Αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζουμε με πάθος να δημιουργούμε προηγμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών εκμεταλλευόμενοι την 75χρονη εμπειρία μας στην υγεία των μαλλιών. Απώτερος στόχος μας είναι να χαρίσουμε σε περισσότερους ανθρώπους περισσότερες Great Hair Days».

Η φόρμουλα των προϊόντων αυτών ανακαλύφθηκε και αναπτύχθηκε από τη διεθνή ομάδα επιστημόνων του Pantene και έχει ελεγχθεί από διεθνείς ειδικούς βιταμινών στο Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταμινών. Αναζητούμε συνεχώς νέες πηγές θρεπτικών συστατικών και νέα μυστικά ομορφιάς για τα μαλλιά σας!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ PANTENE PRO-V MIRACLES Μεταξένια και Λαμπερά

Συνδυάζοντας τη δύναμη της τεχνολογίας Pro-V με ΒΙΟΤΙΝΗ και ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΜΕΤΑΞΙΟΥ, η νέα σειρά Pantene Μεταξένια και Λαμπερά περιέχει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών που συμβάλει στην επανόρθωση των κατεστραμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών που έχουν την όψη άχυρου, χαρίζοντάς τους ακαταμάχητη απαλότητα και μεταξένια υφή. Λάμψη που μπορείτε να διακρίνετε και μεταξένια υφή που μπορείτε να αγγίξετε.
Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα Miracles, η σειρά Μεταξένια και Λαμπερά περιλαμβάνει μια γκάμα προϊόντων για κάθε βήμα μεταμόρφωσης, που μετατρέπουν τα μαλλιά με όψη άχυρου σε απαλά μαλλιά σαν μετάξι με 1 μόλις χρήση.

«Για τις γυναίκες με ταλαιπωρημένα μαλλιά από χημικές επεξεργασίες, μόνο 1 στις 20 είναι ευχαριστημένες με τα μαλλιά τους κάθε μέρα, υποστηρίζοντας ότι τα μαλλιά τους είναι άτονα, ξηρά, χωρίς ελαστικότητα και λάμψη. Γι’ αυτό σχεδιάσαμε τη συλλογή Pantene Miracles Μεταξένια και Λαμπερά με βιοτίνη και υδρολυμένη πρωτεΐνη μεταξιού. Για να κάνουμε τα μαλλιά απαλά στο άγγιγμα και μεταξένια, έτσι ώστε όλοι όσοι έχουν ταλαιπωρημένα μαλλιά να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες Great Hair Days».

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ PANTENE, ΔΡ. JENI THOMAS PHD

Η σειρά PANTENE PRO-V MIRACLES Μεταξένια και Λαμπερά περιλαμβάνει:

  • ΣΑΜΠΟΥΑΝ Μεταξένια και Λαμπερά με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού. Αυτό το εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά σαμπουάν βοηθά στην επανόρθωση των μαλλιών που έχουν την όψη άχυρου και έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ή βαφές. Για ακαταμάχητα απαλά μαλλιά, σαν μετάξι στο άγγιγμα.
  • ΣΑΜΠΟΥΑΝ Μεταξένια και Λαμπερά χωρίς θειικά άλατα με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού. Βοηθά στην αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία. Ιδανικό για όσους προτιμούν μια φόρμουλα χωρίς θειικά άλατα.
  • ΣΑΜΠΟΥΑΝ Μεταξένια και Λαμπερά PURPLE με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού για μαλλιά με ανταύγειες ή ντεκαπάζ. Εξουδετερώνει το κιτρίνισμα και χαρίζει πιο δυνατά μαλλιά με την 1η κιόλας χρήση.
  • CONDITIONER Μεταξένια και Λαμπερά με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού. Η πλούσια μαλακτική μας φόρμουλα, εμπλουτισμένη με βιταμίνες και πρωτεΐνες, συμβάλλει στην αναδόμηση των μαλλιών με όψη άχυρου που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ή βαφές. Για ακαταμάχητα απαλά μαλλιά, σαν μετάξι στο άγγιγμα.
  • ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ INTENSE HAIR RESCUE MASK με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού. Βοηθά στην αποκατάσταση της φθοράς των μαλλιών από το έντονο styling, τη χημική επεξεργασία ή τις βαφές. Για ακαταμάχητα απαλά μαλλιά, σαν μετάξι στο άγγιγμα.
  • COLOR DAMAGE REVERSE BIOTIN SHOT. Αυτό το προϊόν εντατικής περιποίησης με βιοτίνη, καταπολεμά τη φθορά των βαμμένων μαλλιών με 1 μόλις χρήση!

Γιατί αγαπάμε βιοτίνη και την πρωτεΐνη μεταξιού

Βιοτίνη

Η επιστήμη έχει αναγνωρίσει τον σημαντικό ρόλο της βιοτίνης στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών.

Όπως και το φολικό οξύ, η βιοτίνη ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β και σήμερα είναι γνωστή ως βιταμίνη Β7. Η βιοτίνη είναι συστατικό στοιχείο των ενζύμων και συμμετέχει στον μεταβολισμό του ανθρώπου, προάγοντας την υγιή ανάπτυξη του δέρματος και των μαλλιών. Επί χρόνια, οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο λαμβάνουν συμπληρώματα βιοτίνης για την ενδυνάμωση μαλλιών και νυχιών.

Πρωτεϊνη Μεταξιού

Από πολυτελές ύφασμα σε πολυτελή προϊόντα ομορφιάς

Η πρωτεΐνη μεταξιού είναι μια πρωτεΐνη που αποτελείται κυρίως από κυστεϊκό οξύ, το αμινοξύ από το οποίο συνίσταται η κερατίνη της τρίχας. Παρόμοια σε μοριακή δομή με το κολλαγόνο και πλούσια σε αμινοξέα, η πρωτεΐνη μεταξιού είναι γνωστή στη βιομηχανία ομορφιάς για την ενίσχυση της ελαστικότητας των μαλλιών και του δέρματος, την ενυδάτωση και λείανσή τους, καθώς και την επανόρθωση των ορατών σημείων φθοράς.