PUBLI
SPONSORED

Έτσι θα βάλεις τέλος στο τοπικό πάχος

Η καινοτόμος εντατική θεραπεία Fast Slim μπορεί να σου χαρίσει το σώμα που ονειρεύεσαι μέσα σε μόλις 8 εβδομάδες, χάρη στη συνδυαστική της δράση και τη δύναμη της υπερσύγχρονης τεχνολογίας.

Είναι γνωστό πως, αφενός ακόμη και οι λεπτοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση και αφετέρου η αντιμετώπιση των παραπάνω θεμάτων χρειάζεται στοχευμένη δράση για να δει κανείς ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα, αφού ακόμη και η πιο εξαντλητική δίαιτα και το πιο εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσουν άμεσα.

Τι θα έλεγες λοιπόν εάν υπήρχε ένας επιστημονικός τρόπος που μπορεί να σου δώσει τα αποτελέσματα που θέλεις μέσα σε δύο μόλις μήνες και χωρίς κόπο, ταλαιπωρία και αποθεραπεία, και φυσικά χωρίς νυστέρι; Η αποκλειστική θεραπεία Fast Slim είναι η μοναδική μέθοδος της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής που μπορεί να τηρήσει αυτήν την υπόσχεση και να σε απαλλάξει από τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση μέσα σε 8 μόλις εβδομάδες, αρκεί να εμπιστευθείς την αυθεντική τεχνολογία λιπογλυπτικής, τα κορυφαία προϊόντα ενέσιμης λιπόλυσης και τα χέρια του εξειδικευμένου δερματολόγου.

Η Αυθεντική Θεραπεία Fast Slim

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς υπόσχονται «θαύματα» σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αδυνατούν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Αυτό πολύ απλά συμβαίνει διότι δεν διαθέτουν τα κατάλληλα μέσα για να μπορέσουν να κάνουν πράξη τα λόγια τους. Η καινοτόμος Fast Slim είναι μία εντατική, στοχευμένη και κυρίως συνδυαστική θεραπεία, που κατορθώνει να ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις της, χάρη στο συνδυασμό διαφορετικών δραστικών υπερσύγχρονων τεχνολογιών και κορυφαίων προϊόντων στα χέρια έμπειρων γιατρών.

Ουσιαστικά παντρεύει την αποτελεσματικότητα του εξελιγμένου συστήματος μη επεμβατικής λιπογλυπτικής Unipolar RF με τη στοχευμένη δράση της ενέσιμης θεραπείας MesoCellulysis, που χρησιμοποιεί τα καλύτερα εγχεόμενα προϊόντα στην αγορά με ευρωπαϊκή και αμερικανική πιστοποίηση. Ο συνδυασμός και η σωστή εναλλαγή δύο κορυφαίων θεραπειών σε ένα πρωτόκολλο μπορεί να χτυπήσει το πρόβλημα στη ρίζα του, απαλλάσσοντας οριστικά από το τοπικό πάχος, θερμαίνοντας το λιπώδη ιστό εν τω βάθει και καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα, προκαλώντας ορατή σύσφιξη με την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και εξαφανίζοντας την κυτταρίτιδα χάρη στην στοχευμένη αναπλαστική δράση του. Μέσα σε 12 συνεδρίες που ολοκληρώνονται σε διάστημα 2 μηνών, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ο Ιδανικός Συνδυασμός

Το πρωτόκολλο Fast Slim είναι απολύτως προσωποποιημένο, καθώς προσαρμόζεται στην κάθε ξεχωριστή περίπτωση και ανάγκη με βάση την κλινική εικόνα που θα διαγνώσει ο έμπειρος ιατρός. «Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε σώμα έχει άλλες ανάγκες, έτσι και η σύγχρονη δερματολογία γνωρίζει πλέον πως μόνον οι συνδυαστικές και εξατομικευμένες θεραπείες μπορούν να δώσουν το ιδανικό για τον καθένα αποτέλεσμα, αρκεί ο θεράπων ιατρός να είναι έμπειρος και να έχει στα χέρια του τα κατάλληλα μέσα για να μπορεί να εγγυηθεί στον ασθενή του την τελική εικόνα και την απόλυτη ασφάλεια για τον ίδιο. Η σύγχρονη τεχνολογία και τα προϊόντα αισθητικής ιατρικής δίνουν τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να είναι πιστοποιημένα και να βρίσκονται στα κατάλληλα χέρια», υπογραμμίζουν οι ειδικοί.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Dr. Πέτρο Φλώρο, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, ενεργό μέλος της Αμερικανικής AAD και της Ευρωπαϊκής EADV, πιστοποιημένο δερματολόγο για τις θεραπείες Thermage CPT, Ulthera και Fraxel Restore Dual και εκπαιδευτή για την εφαρμογή εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέως και νημάτων ανάρτησης. Επιστημονικό Διευθυντή του Ιατρικού Κέντρου Neotis (www.neotis.gr)